–Vi gleder oss djævelsk, sier Frank Arne Olsen i forkant av fredagens forestilling på Kulturfabrikken. Dette er første gang revyen spiller i Kulturfabrikken og han gleder seg til å møte det vesterålske publikummet igjen.

– Vi har et veldig godt forhold til Vesterålen. De kan humor og vi liker å spille hos dere, sier Olsen.

Klassikere

Men hva kan folk forvente?

– Vi tar med oss tre av de gamle karakterene. Det er nærmest et folkekrav at Cliff-Arne, Bøfjerdingen og samen skal være med. Men de kommer med nytt materiale, sier Olsen.

For alt er nytt i showet som skal vises på fredag.

– Vi har også flere nye karakterer og materiale som vi har fått god respons på. Vi kan i alle fall love renspikka galskap fra scenen.

Lang turné

Revyen har turnert siden i fjor høst og er på tampen av årets reise. Etter atten år på veien er de blitt så populære at det ikke holder med en sesong for et show.

– Vi har nettopp vært gjennom bibelbeltet på Sørlandet. Det var et nytt område for oss og de trengte nok ei opplæring i nordnorsk bannskap der nede. Men alle de nye stedene gjør at vi ikke rekker over alt på en sesong. Derfor fortsetter vi med dette showet på nye steder til høsten, sier han.

Seks på scenen

Totalt sett består revyen av seks skuespillere på scenen. Skiftene går raskt og intensiteten er høy. Og etter atten år på scenen og på veien, vil ikke dette ta slutt med det første.

– Vi holder på i tjue år til, glatt, sier Olsen.

Og mens de er på veien, skrive materiale til neste utgave.

– Det blir en livsstil det her. Mens vi er ute på veien skriver vi materiale og når vi er ferdig med en turné har vi med ett mye klart til neste utgave. Slik har det blitt år etter år. Så vi gir oss ikke med det første, seir Olsen og oppfordrer folk til å ta turen til Kulturfabrikken på fredag.