Morild spilte lørdag ettermiddag årets siste hjemmekamp i 4. divisjon.

Det endte som det stort sett har gjort denne sesongen: med storseier.

– Resultatet sier det meste

Morild ga seg ikke før det det stod 15-1, og det betyr årets største seier. Martin Reinholdtsen scoret hele ni (!) av målene.

Også i borteoppgjøret mot Kvæfjord i juni ble det tosifret, den gang vant Morild 10-2.

– Det var enveiskjøring hele kampen. Resultat snakker for seg selv, sier Morild-spiller Roy Poulsen.

– Vi tok denne kampen som vi tar alle kampene: Vi skal spille vårt spill uansett hvor motstanderen ligger på tabellen, legger han til.

Vesterålens Rosenborg

Etter 2-3-tapet borte mot Ballstad i sesongåpningen og uavgjort borte mot Skånland i augst, har det stort sett bare blitt kalasseire i årets sesong for Morild.

Slik sett ser Morilds sesong ut som den til Rosenborg, som i serien ikke har tapt siden sesongåpningen borte mot Odd.

Men Morild knuser Rosenborg når det gjelder målforskjell og antall seire. Myre-laget har scoret 76 mål på sine elleve hjemmekamper, noe som gir et snitt på nærmere sju mål per kamp.

På bortebane ligger snittet på tett oppunder fem mål per kamp, med 50 mål på elleve kamper.

Bleik neste

Kvæfjord er tabelljumbo, men har ikke lukket så mye bakover som 1-15-tapet skulle tilsi. En fjerdedel av målene laget har fått imot seg på bortebane, slapp Kvæfjord inn mot Morild lørdag.

Morild har for lengst tatt førsteplassen i sin avdeling i 4. divisjon. Sesongen avsluttes borte mot Høken neste søndag.

– Vi skal avslutte med stil, sier Roy Poulsen.