Konklusjonen etter kampen er at Melbo var mye bedre, og at laget fort kunne skåret fire mål til.

Mål 92 Melbo stormer i angrep. Mareno Johansen får ballen og scorer, til 0-3.

85 min: Melbo kaster inn.  Ballen blir beina inn i målfeltet til Morild og havner nesten på hodet til måltyven Nikolaisen.

82 min: Corner til Morild., men den går rett i en Melbo- spiller. Det kan tyde på at vertene prøver hardt å redusere.

77 min: Melbo peiser på og var nære redusering. Først ved Nikolausen og deretter ved forsvarsspiller Mikael Olsen som var farlig frempå, men fikk ikke foten på ballen.

75 min: Mål; dårlig forsvarspill av Morild. Det vet Torjus Nikolaisen å utnytte og beiner ballen i mål.

69: kampen er inne i en kjedelig fase. Melbo angriper stadig vekk, men blir stoppet av Morilds forsvar.

64: det er fortsatt Melbo som har grepet på kampen og er stadig fremme i vertenes målfelt, men uten å foreløpig ha den avgjørende og forløsende touchen.

60 min: Melbo angriper, men Morild ligger kompakt i forsvar.

56: Nå bølger spillet frem og tilbake. Stor mulighet da Melbos Nikolaisen kommer fri på høyresida og smeller ballen i nettveggen.

Melbo leder veldig fortjent 0-1 på bortebane etter første omgang. Andre omgang er godt i gang. 17:06

48 min: Det er tydelig at Morild har fått beskjed om å ta seg sammen i pausen, og trykker til i starten av andre omgang.

52 min: Stor sjanse til Moeild da Tor Msrtin Karlsen , nesten alene med keeper, ikke får nok fart i skuddet, og fortsatt 0-0.