Onsdag kveld var det Landsås som fikk bryne seg på serielederne fra Øksnes.

- Morild har slitt med å slå Landsås tidligere, og disse kampene har vært jevne med mange mål. Morild var nok ikke sikker på seier, selv om vi slo dem 7-2 i vår, skriver klubben på sin hjemmeside om kampen.

Mange mål ble det ikke i denne kampen, men Morild klarte likevel å slite seg til seier. Gutta holdt målet rent for andre kamp på rad, og med nettkjenninger av både Preben Meland og Steffen Nilsen - sikret Morild seg tre nye poeng på hjemmebane.

Med seier 2-0 over Landsås holder Morild fortsatt stø kurs mot målet om å vinne sin avdeling, og ligger fire poeng foran Melbo IL - men med én kamp mer spilt. Blir opprykk aktuelt, vil det fra Morilds side denne gangen ikke blir takket nei.

- Vinner vi avdelinga er det uaktuelt å takke nei til 3. divisjon for å rykke ned til 5. divisjon igjen og starte på nytt der. Vi har et kanonlag på gang med både spillere og styret i klubben. Derfor seg jeg ingen grunn til å takke nei til et slikt tilbud, sa Morild-trener Steve Edvardsen til VOL etter kampen mot Ballstad tidligere i august.