Styreleder i Morild Stig Ole Larsen. Foto: Silje Helene Nilsen

Det var spenning til siste minutt i lørdagens kamp mellom Morild og Grovfjord på idrettsbanen på Myre.

Første scoring kommer bare noen få minutter etter at dommeren har blåst i gang kampen. Bak scoringen står Morilds Preben Meland.

Morild har et lite overtak på gjestene i begynnelsen av omgangen, men Grovfjord blir etter hvert varm i trøya. De utligner etter 22 minutter. Ti minutter senere går Morild igjen opp i ledelsen når Roy Poulsen setter ballen i nota.

Stillinga står 2-1 til pause.

Andre omgang er ikke mer enn tre minutter gammel før Marius Antonsen øker ledelsen til 3-1. Grovfjord svarer med å score to mål på bare ni minutter. Stillingen står seg til det 90. minutt, da Grovfjord får straffespark og vinner 3-4.

Dermed blir det også klart at Melbo vinner serien, og rykker opp til 3.-divisjon.

Fornøyd med sesongen

Styreleder i Morild, Stig Ole Larsen, sier seg fornøyd med sesongen til tross for at det ikke ble opprykk.

- Vi er et nyopprykket lag i 4.-divisjon. Ambisjonene våre var å være blant topp tre. Det har vi klart, sier Larsen.

- Vi har gått på banen for å vinne hver kamp, og vi har gjort vårt beste. Så er det ting som spillere og skader vi ikke rår over, sier han.

- Ikke spillere nok

– Har Morild noe i 3.-divisjon å gjøre?

– Økonomisk så skal vi klare oss fint, men det er spillere det står på. Førsteelleveren vår er bra, men vi må nok ha en bredere spillerstall for å klare å slå fra oss i 3.-divisjon, sier Larsen.

Han mener det skjer mye bra i de aldersbestemte lagene, og at det er mange bra spillere på vei opp.

- Det jobbes godt i de aldersbestemte lagene, med dyktige trenere. Jeg tror nok Morild blir å finne i 3.-divisjon snart om vi fortsetter med den jobben vi nå har begynt på, sier han.