Lørdag møtte Øksils damelag Flint i siste serierunde i volleyballens førstedivisjon. Sist gang de to lagene møttes vardet Flint som gikk seirende ut. Øksil var dermed sugen på revansj og seier i sin siste hjemmekamp for sesongen.

Det startet jevnt i første sett, men det skulle vise seg at detikke var noen tvil om hvem som var sjefen på banen i Øksneshallen denne kvelden. Øksil tokførste sett overbevisende i havn 25-18.

Andre sett var mer jevnspilt, og lagene vekslet på å haføringen. Øksil var likevel hakket bedre enn Flint, og vant settet25-23.

- Stålkontroll

I tredje sett spilte Flint ujevnt i både angrep og forsvar. Øksil vartet opp med solid spill, blokket bra og var god i angrep. Kristin Eikebø tok ikke mindre enn ni server på rad, i settet som Øksil til slutt vant 25-11.

- Vi har stålkontroll, sier trener Hanne Steen til VOL etterkampen.

- Hvorfor vinner dere?

- Fordi vi er steikanes god. Vi server tøft og godt, og vi hartempo i angrep.

Øksil lå på femteplass på tabellen før dagens kamp, og måtte vinne for å ha muligheter til å nå tredjeplassen. Volleyballsesongen avsluttes og serievinnerne kåres i enrankingturnering i Askim om to uker.

Ikke innfridd helt

- Er vi så god som vi er nå, kan vi gjøre det bra, sierSteen. Men hun legger ikke skjul på at ambisjonene for sesongen var noe høyere.

- På papiret har det beste laget vi noen gang har hatt, menvi har bommet litt på grunn av sykdom og skader. Vi ligger lavere på tabellenenn vi hadde håpet, men vi har gjort vårt beste - og er fornøydmed det vi har fått til, sier Steen.