Resultater fra siste serierunde: Mo-Sandnessjøen 4-4, Tverlandet-Fauske Sprint 2-3, Medkila-Mosjøen 2-1, Grand Bodø-Sortland 1-1, Junkeren-Melbo 1-3, Stålkam-Bodø/Glimt 2-4.

Kampen er slutt på stillingen 1-1. Det betyr nedrykk for Grand Bodø. Sortland havner til slutt på 6.plass på tabellen, ett fattig poeng bak Melbo IL som med sin seier havner på 4.plass.

90min. Medkila vinner sin kamp 2-1 og redder plassen. Vi venter på sluttsignalet i Bodø hvor Grand Bodø nå uansett er rykket ned.

90min. Medkila ser ut til å være reddet uansett nå. De leder 2-1 i sin kamp.

89min. MÅL 1-1. Utligning for Grand Bodø og nytt håp for dem, verre for SIL som kan bli forbigått av Melbo med dette resultatet.

85min. Liten oppdatering på andre kamper. Sandnessjøen har snudd 4-2 underlege til 4-4 borte mot Mo. Per nå har da Sortland 40 poeng, Sandnessjøen 38 og Melbo 39 poeng.

80min. Mens skåringene uteblir her kan vi se litt på tabellsituasjonen. Med seier her havner SIL på 40 poeng. Sandnessjøen ligger under 4-3 borte mot MO IL og dermed havner SIL på 4.plass med seier her. Men fortsatt mye om, hvis og men før vi kan banke det faktumet inn.

72min. Ingen skåringer i denne kampen, men i Harstad har det skjedd noe. Mosjøen har utlignet til 1-1 mot Medkila.

70min. Medkila leder fortsatt 1-0 i sin kmp, mens Sortland leder her. Det ser bra ut for den spådde hjelpa SIL ville gi Medkila før kamp. Verdt å huske er dog at SIL kun har to på benken i dag og dermed er utsatt for slitne bein mot slutten.

60min. Fortsatt ikke noe nytt om scoringer i denne kampen.

50min. Dette blir tungt for Grand. I tillegg til å snu sin kamp må også Medkila sin kamp snu. De leder 1-0 over Mosjøen på hjemmebane. I Bodø leder fortsatt Sortland 0-1.

2. omgang er igang.

Pause på stillingen 0-1

38min. Det nærmer seg pause i det som etter rapportene har vært en jevn match. Fortsatt 0-1 til Sortland.

32min. Fortsatt ingen flere mål i Bodø. Sortland har kun æren å spille for, men vil nok avslutte sesongen med en seier. Her spørs det bare hvem som vil mest.

23min. Sortland holder stand på bortebane. Vinner SIL i dag, kan de hjelpe Medkila å holde plassen. Grand Bodø ligger på lik poengsum som Medkila før dagens runde, men med dårligere målforskjell. Et tap for Grand i dag og Medkila holder seg.

20min. Med seier i dag kan Sortland ende på 40 poeng som kan gi 4.plass. Det er da om Sandnessjøen ikke vinner sin kamp. Med tap risikerer SIL å havne på 6.plass i verste fall. Det avhenger av om det blir en vinner mellom Junkeren og Melbo IL. Tabell og terminliste finner du her.

15min. Sortland har kun med seg 13 spillere i troppen i dag. Det betyr at laget må unngå skader og håpe at kreftene står ut kampen.

14min. MÅL! 0-1 Sindre Thunestvedt. Sortland får straffe og Sindre Thunestvedt sender bortelaget i ledelsen.

5min. Beklager feil tekst tidligere. Feilen er rette opp. I oppgjøret mellom Grand Bodø og Sortland er stillingen fortsatt 0-0

0min. Kampen er igang.

0min. Vi ønsker dere velkommen til kamp. Oppdateringene vil være litt variert fra matchen, men vi skal prøve å bringe dere scoringer og hendelser. I tillegg får vi intervju med Jonathan Barlow etter match.

SIL har hatt en solid, men for mange kanskje skuffende sesong i år. I dag har de mulighet til å komme så høyt som fjerdeplass om de vinner i Bodø. Kampen følger du her på VOL fra klokken 15.00.

Grand Bodø-Stortland3.divisjon avdeling 11 fra Aspmyra Kunstgress.Hoveddommer: Kjell Brækkan, Innstrandens IL. Assistenter: Lars Børre Vangen, Nordstranda IL og Matias Larsen, Bodø Glimt FK.