- Vi var veldig skuffet etter kampen at vi ikke maktet å slå Grand i dag. Vi ville gjøre det for oss selv og for å hjelpe Medkila med å holde plassen. Da vi hørte i garderoben etter kampen at Medkila hadde vunnet, jublet vi. Det var veldig bra, sier Barlow.

Les også: Vil vinne for å hjelpe konkurrenten

- Burde vunnet

Barlow sier han og gutta er skuffet over to tapte poeng etter 1-1 mot Grand Bodø.

- Dette var en kamp vi burde vunnet. Vi var det beste laget på en dårlig dag og burde satt 2-0 lenge før de utlignet, sier Barlow.

Grand utlignet nemlig i det 89 minutt og satte i en sluttspurt for å holde plassen. Barlow sier hans lag kjente på desperasjonen fra Grand sine spillere.

- Det er klart at dette er en kamp vi ikke har allverden å spille for, mens de spiller for å holde plassen. De gir litt mer da over hele banen. Til tross for dette var vi best og burde vunnet, sier han.

Melbo passerte

Melbo IL vant sin kamp i Bodø mot Junkeren 1-3. Dermed går de forbi SIL på tabellen og tar fjerdeplassen. SIL på sin side må ta til takke med sjette plass.

- Det er jo umiddelbart litt kjipt. Ingen tvil om det. Men nå er sesongen over og om vi havner på fjerde plass eller sjette plass har ikke noe å si for historien. Vi er skuffet over plasseringa, men ser allerede fremover. De skal være gode de som slår oss neste sesong, sier Barlow.

Få spillere

Barlow hadde kun med seg 12 andre spillere til Bodø. Det innrømmer han er tynt.

- Vi har mistet ti spillere på tampen av sesongen. Det sier seg selv da at det blir tynt. Men de som er med gjør en kjempejobb. Vi har flere femten og seksenåringer med som gjør sine saker bra her i dag. Håkon Eilertsen spiller sin andre kamp fra start. Han er 99-modell. Det samme gjelder Torbjørn Miklegard som kommer innpå. I tillegg hadde vi med oss Sondre Meløy som er 2000-modell. Det tyder på at det gror godt, sier Barlow.

Han ledet laget alene i denne kampen. Hovedtrener Arne Olav Berg var indisponibel til denne kampen.

- Det er noe som har vært klart ei stund. Han hadde noen møter han måtte på i dag i Tromsø og dermed kunne han ikke bli med, sier Barlow.

3poengsbørsen

3 poeng: Sindre Thunestvedt2 poeng: Nicholas Knudsen1poeng: Bjørn Robert Albrektsen

Tabell og terminliste i 3.divisjon avdeling 11