Prisen går til den som har bidratt til å synliggjøre og fremme det nordnorske via god kommunikasjon, heter det i en pressemelding.

Prisutdelingen skjer i Stormen konserthus, Sinus, der nærmere 60 nordnorske kommunikatører er samlet til fagdag.

De tre finalistene Caroline Meier, Tromsøundersøkelsen/UiT og Espen Nordahl fra Tromsø vil være til stede og dele sine erfaringer i forkant av prisutdelingen.

Prisen deles ut til den som gjennom god kommunikasjon har bidratt til å synliggjøre og fremme Nord-Norge, nordnorsk kultur, kompetanse og suksessfulle prosjekter i nord.

– Alle tre finalistene svarer til disse kriteriene. Alle tre har vist vei, vært modig og til inspirasjon for andre i kommunikasjonsfaget. Det er viktig å løfte frem gode kommunikatører i nord og juryen ser frem til å dele ut prisen i Bodø, sier juryens leder Mette Siri Brønmo i pressemeldingen.

– Gleder meg

Meier selv er takknemlig og glad for nominasjonen.

– Selv om det er vilt å få lov å jobbe med giganter som Volvo, er det like morsomt når en kunde med to ansatte lykkes med sine mål. Det e den gleden over å få til noe sammen, som driver oss fremover. Nå har jeg ingen tro for at jeg vinner noen kommunikasjonspris. Rett og slett fordi de andre er enormt flinke og minst en av dem redder liv med sitt arbeid, sa Meier til VOL da nominasjonen ble kjent i oktober.

Les også: Meier finalist til nordnorsk kommunikasjonspris

Juryen som har vurdert kandidatene til kommunikasjonspris består av:

Mette Siri Brønmo, avdelingsdirektør ved Brønnøysundregistrene (juryens leder)

Christian Chramer, regiondirektør NHO Troms og Svalbard

Jan Eirik Hanssen, sjefredaktør Avisa Nordland

Heidi Tangstad, prosjektleder ved Kunnskapsparken Origo