1 / 6

Jenny sjarmerte publikum

Showkonserten «Landevei» ble en suksess i Kulturfabrikken.

Jenny Jensen

– Reis dere opp og løft armene over hodet.

Jenny Jenssen ledet an i det som utviklet seg til å bli en heidundrandes konsert i Kulturfabrikken på Sortland fredag kveld.

Med seg på scenen hadde den folkekjære artisten med seg musikkveteranene Dag Spantell og Stein Ingebrigtsen. Showet som trioen fremførte, har fått tittelen «Landevei».

Publikum fikk høre en rekke av artistenes egne slagere fra deres respektive karrierer. Låtene inkluderte både rolige ballader og mer rocka godbiter som fikk det til å rykke i diverse armer og bein. I tillegg bidro showdanserne Anette Løbach og Hanne Mehlingen til å gjøre forestillingen til en livlig og visuell fest.

Konserten var en del av et helaftens arrangement der bandet «Shivago» varmet opp, og «The Rat Cellar Orcehstra» avsluttet kvelden. Arrangementet var et samarbeid mellom Sortland Jazz- og Viseklubb, Kulturfabrikken Sortland og Dissimilistiftelsen.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Sortland

– Seier for Sortland uansett

Sortland-leder Tommy Dalheim slår fast at Sortland vinner uansett hva som skjer i kampen (se video).

Kvinnen bak en av tidenes sommerhiter skal spille på Byfesten i Sortland

Katrina Leskanich fra bandet Katarina and the Waves blir hovedattraksjonen under avslutningsdagen på Byfesten på Sortland. Med seg på scnene får hun et spesialband fra Vesterålen.

Dyrebonanza på landbruksskolen

Barnas dag på Kleiva: Kosing med dyr, hest og vogn, klatring og traktorer. Landbruksskolen byr på en dag med aktiviteter.

Marius Jørgensen fortsatt usikker før kampen mot Bodø/Glimt

Sortlands lagkaptein Marius Jørgensen har vært mye plaget med knærne så langt i sesongen. Han håper å kunne stille til start mot glimt, men er ikke sikkert.