Spekulasjonene om hvor Jonathan Barlow spiller neste sesong har vært mange. Nå kommer det frem at Finnsnes IL kan bli neste stoppested. Dette ifølge Troms Folkeblad.

Til avisa sier han at han ikke vet hva som skjer i tida fremover som Sortland-spiller og at han og samboeren har kjøpt leilgihet i Tromsø og lagt huset i Sortland ut for salg.

Til VOL sier Barlow.

– Det stemmer at vi har lagt huset ut for salg og kjøpt i Tromsø. Men det stemmer ikke at det er noe som er avgjort hvor jeg spiller neste år. Alt det avhenger av mange ting som ikke er avklart, sier Barlow og utdyper.

– Det må klaffe på mange måter i forhold til min jobb og hvilken klubb jeg ser på som mest interessant. Ingenting er avgjort og jeg stresser ikke med avgjørelsen, sier han.

Forpliktelser

Til Troms Folkeblad sier han.

– Jeg kan ikke bare forlate her da. Jeg har forpliktelser her, så får vi se hva som skjer i nærmeste fremtid. Først må jeg få flyttet opp dit, sier han til avisa.

Barlow vil ikke si så alt for mye om FIL kan bli hans neste klubb.

– Det får vi egentlig bare ta der og da. Men man vil jo spille for et bra lag og må tenke nøye på hva som vil passe best, sier Barlow.

– Det har vært gode samtaler sånn sett. Jeg har mange kompiser der, så får vi hvordan det løser seg.

Foreløpig så får tida vise hva Barlow gjør rent fotballmessig kommende sesong.