– Jeg gjør dette kreative stuntet i frykt for å undervurdere min egen kompetanse og arbeidserfaring, sier Laila Johanne Andreassen

Mandag morgen opprettet hun en Facebook-side som har fått det dekkende navnet «Jakten på Drømmejobben i Vesterålen».

Intensjonen hennes er å markedsføre seg selv og gjøre seg attraktiv for potensielle arbeidsgivere.

– Det blir gjerne til at man tenker for snevert når man skal selge seg inn og å finne en ny jobb. Jeg tror det er viktig å gjøre ting litt crazy av og til og ikke bare tenke innenfor boksen, sier Laila Johanne Andreassen.

Les også: Slik starter du egen bedrift

Innspill og utspill

Selv om det er begrenset hvor mye innholdt Andreassen har rukket å legge inn på siden, forteller hun at den i hovedsak vil inneholde tanker, ideer, tips, innspill og utspill både fra henne og andre, om hvordan man kan finne drømmejobben.

Målet er altså at en arbeidsgiver, med utgangspunkt i det hun skriver, finner noe interessant og fengende.

– Veldig mange jobber går via bekjente. Selv om man søker og leter, er det derfor ikke så lett å bli lagt merke til. Fremtidige arbeidsgivere kan ikke vite hva jeg kan dersom de ikke får anledning til å se det. Derfor er denne siden en god anledning til å vise hva jeg er god på, sier Andreassen.

Les også: Starter nytt nordnorsk flyselskap

Jobbe med mennesker

Men hva er så drømmejobben til Andreassen?

På Facebook skriver hun blant annet at drømmejobben inkluderer å jobbe med mennesker, og aller helst i et team og at både markedsføring, kundebehandler, rådgiver, salg & service er yrker som kunne vært midt i blinken.

Siden er i hovedsak opprettet for å finne jobb til Andreassen selv. Likevel har hun ikke noe imot at andre har hellet med seg i sin søken etter jobb.

– Dersom noen finner tips, referanser eller kommentarer i kommentarfeltet de finner interessant og som kanskje bidrar til at de får jobb, er det bare positivt, presiserer Andreassen.

Selv om hun er forberedt på at det kan ta litt tid før drømmejobben kommer seilende, har den kreative kvinnen tro på at det ordner seg til slutt.

– Jeg har troa på at jobben min er ute der ett eller annet sted, slår Laila Johanne Andreassen fast.