Årets russerevy må være en av de bedre. Med gode nummere, gode skuespillere, timing og ikke minst sangere og band imponerte russen stort foran en nær fullsatt Møysal tirsdag kveld.

Få dager før den virkelige festen starter viste russen på Sortland at talentet og innlevelsen er strålende i kullet som snart er ferdig med videregende skole.

Talenter

Fra åpningsnummeret var det helt tydelig at dette var en gjeng som virkelig ville noe med årets forestilling. Trøkk og innlevelse sto i sentrum for en gjeng som ga alt fra første strofe.

Videre fulgte flere kvalitetsnumre, fra "Moderne date" som tok en moderne date for å være en date som foregikk mer på forventnigner av selfies, mobilbruk istede for samtale og brutte forventninger via "Sofie Uteligger" som tok for seg blogger Sofie Elises håpløse jakt på gode historier til det enestående nummeret "Cell Block Tango". Et nummer som var langt, men så innmari godt. Med klare og tydelige referanser, ja til og med så langt som kopie av musikalen "Chicago", var dette en høydare. De unge skuespillerne "naila" rett og slett timing, sang, bevegelser og tekst på en makeløs måte som ikke mange ville fulgt opp - selv på større scener.

Om en skal være kritisk til noe, må det være lengden på enkelte numre. En kunne med fordel strammet inn for å få poengene bedre frem. Når det er sagt var det få dødpunkt og fin flyt i revyen og gode skifter mellom nummerne.

Gode hjelpere

For å få en god revy til å gå opp så må en ha god hjelp. Det har årets russerevy fått. Revysjef Ragnhild Hjelle  takket pappa Terje Hjelle for hjelpa etter avslutningsnummeret. Hun takket også Nils Skjørholm, Stein Alsos, Bjørn Nilsen, Knut Lamvik, Leif Egil Barth og Oddmund Finnseth. De fikk alle blomster.

Se video fra forestillingen i videovinduet og bla mellom bildene ved å bruke piltastene på PC og Mac og sveip på mobil og tablet.