93: Aasland spiller til Marius Jørgensen, som ikke får med seg ballen og det blir innkast. Der blåser dommeren. Kampen ender 2-2.

93: Utspill til Sortland. - Ut, ut, roper spillerne til hverandre. Sazonovs slår ballen over midtstreken, men Mosjøen avklarer.

92: Mosjøen har inkast. Sortland får tak i ballen og måker den ut.

91: Sortland kjører i angrep og er svært lystne på å få det siste målet. Langt innkast av Marius Jørgensen havnet til slutt hos Mosjøen, som etter hvert får ballen og får frispark etter at Sindre Thunestvedt feller en Mosjøen-spiller.

90: Kampen er nå på overtid.

89: Mosjøen slår frispark inn i feltet, som mantge tror går i mål, men hejjemlagets keeper plukker ballen opp og setter i gang angrepet.

88: Hjemmepublikum heier entusiastisk på sine håpefulle. Klarer Sortland å få det avgjørende tredjemålet i løpet av kampens siste minutter?

MÅL 87: 2-2: Sindre Thunestvedt setter straffen sikkert i mål til venstre for keeper.

86: NÅ er det spennende. Sortland har fått straffe.

85: Sortland begynner å få dårlig tid nå. En corner ender i en ny.

83: Bytte Sortland: Ut: Arild Stolz. Inn: Stein Magne Pedersen.

81: Sortland føler presset. Temperaturen i kampen er i ferd med å stige. Ikke alle er like fornøyd med dommeren etter diverse avblåsninger for frispark. Selv om Sortland presser på, er også Mosjøen med på notene.

79: MÅL 1-2. Og så gikk det som det ofte går når et lag dominerer, Mosjøen scorer etter møljespill inne i målområdet. Dermed leder gjestene 2-1 når det gjenstår 10 minutter av kampen.

75: Ny sortlandscorner, som blir headet i tverligger. Nok en farlig målsjanse til hjemmelaget. Spørsmålet nå er: Når kommer målet?

71: Frispark til Mosjøen etter litt knuffing utenfor 16-meteren. Skuddet er harmløst og går utenfor, via en sortlandsspiller.

70: Nok et Sortlandsangrep blir rullet opp på høyresiden, som ender med hjørnespark. Det blir det ingenting ut av.

69: Vertene er virklelig i siget og får til å spille hurtig i angrep, og ikke minst å komme til farlige målsjanser. Karl Karlsen fikk ballen inne på femmeteren, men klarte ikke å få skikkelig dreis på skuddet.

68: Sortland bytter. Ut: Mats Oftedal. Inn: Torbjørn Miklegard.

68: Ny kjempesjanse til Sortland. Anders Jørgensen legger inn til Mats Oftedal som kommer i posisjon og får skutt, men skuddet går utenfor.

67: Sortland kaster inn, nok en gang, med Marius Jørgensen. Ballen havner på hodet til det som så ut til å være stopper Markus Aasland, som headet ballen via stolpen og ut.

66: Mosjøen spiller ballen inn i feltet til Sortland, men Sazonovs i Sortlands-målet, plukker ballen lett ned. Den samme Sazonovs har for øvrig hatt veldig lite å gjøre så langt i kampen.

65: Like etter er  Karl Karlsen frempå. Lofoten får avklart og corneren går nesten i mål. Sortland får ny corner, som vertene får beinet vekk.

63: Marius Jørgensen kaster ballen inn mot målområdet til Mosjøen. En sortlandsspiller får skutt, uten at det blir noe.

58: Mosjøen kommer i angrep, men klarer ikke å kontroller ballen, som går til utspill. Sortland får tak i ballen, men Mosjøen avklarer.

56: Kampen har foregått mye på midtbanen de siste minuttene, uten at noen av lagene har klart å skape noe.

MÅL: 51: Det lange innkastet av Anders Jørgensen ender i ny corner til Sortland, som går til ny corner. Ballen kryper langs bakken inn i feltet og lander på beina til Arild Stoltz, som scorer. Dermed står det 1-1.

49: Anders Jørgensen forserer frem på høyresiden, men mister ballen. Den havner etter hvert hos en annen sortlandsspiller, som får innkast.

48: Sortland har startet med full glød og er åpenbart giret på å skape balanse i målprotokollen så raskt som mulig.

47: Begge lagene har vært inne i motstanderen sitt straffefelt i starten av omgangen, men det har ikke vært snakk om målsjanser.

45: Pause: Lagene tar en velfortjent hvil. Selv om begge lag har vært frempå, har Sortland totalt sett vært laget med flest sjanser og burde nok i alle fall scoret ett mål.  Vi tar en rask pause og er tilbake når 2. omgang smeller i gang om litt.

43: Kampen bølger fint frem og tilbake like før hvilen. Den samme Karlsen er farlig frempå for Sortland og får hjørnespark, som Mosjøen klarerer.

42: Sortland vinner ballen, som havner i beina hos Karl Christian Karlsen. Han går mot mål og skyter, utenfor.

41: Det er få minutter til pause. Mens Sortland jager utligning, har ikke gjestene foreløpig hatt for store problemer med å demme opp for vertenes angrep.

39: Marius Jørgensen slår et frispark inn i feltet til Mosjøen, som ender i enda et hjørnespark til Sortland. Bortelaget får til slutt avklart og det blir utspill fra mål.

37: Sortland stormer i angrep, men bortelaget vinner igjen ballen, uten at de klarer å skape noe ut av det.

35: Sortland spiller seg ut av eget forsvar, men mister ballen til gjestene som angriper og får frispark på 16-meteren. Arild Stoltz fikk gult kort for fellingen. Frisparket blir det ikke noe ut av.

32: Sortland kontrer, med glimrende ballbehandling av Kar Karlsen, men Mosjøen får avklart før det blir farlig.

30: Enda en corner til Sortland som blir slått inni feltet, men ballen blir raskt plukket opp av keeper.

28: Mosjøen farlig frempå, men Sotland får avklart og beinet ballen ut.

27: Det nærmer seg halvtimen nå. De siste par minuttene har det skjedd lite, selv om begge lag er angrepsvillige og ikke nøler med å gå i angrep.

24: Corneren havner på hodet til en sortlandsspiller, som header via en Mosjøen-forsvarer. Ny corner. Denne gangen får Markus Aasland hodet på ballen, men ballen stryker utenfor venstre stolpe.

22: Mosjøen begynner å komme mer med i kampen og spiller seg stadig lenger inn på Sortlands banehalvdel. Sortlandsforsvaret får avklart innlegget. Sortland stormer i angrep og får en corner.

18: Duellspillet begynner å hardne til. Sortland er ivrige etter å få en utligning og presser gjestene.

14:MÅL: Mosjøen får sin første corner i kampen. Ballen havner til slutt hos Morten Olsen, som får stå umarkert og skyter ballen i mål.

12: Frispark til Mosjøen etter hands på en Sortlandsspiller. Frisparket er ufarlig og går utenfor mål.

10: Innkast til Sortland, som etter hvert havner i klypene på Mosjøen-keeperen.

06: Sortland hadde nettopp to angrep, men klarte ikke å få ballen i mål. Hjemmelaget har godt grep om kampen nå, men bortelaget er kontringsterke og går raskt i angrep når de får sjansen.

05: Mosjøen har kommet mer med i kampen, men har foreløpig ikke klart å skape en skikkelig målsjanse.

03: Langt innkast av Anders Jørgensen havner til slutt på hodet til Markus Aasland som header, men ballen blir klarert til ny corner, som ikke ender i noe.

02: Sortland åpner best og presser gjestene. Anders Jørgensen slår corner som går over målet til Mosjøen.

Før kampen:

Kl. 15 tar Sortland imot Mosjøen i Blåbyhallen, i 3. divisjon, avdeling 11. Kampen kan du følge live på VOL.

Sortland går inn i kampen med god flyt etter to strake seiere mot henholdsvis Mjølner og Lofoten. De har til sammen en målforskjell på til sammen 7-0 . Men Mosjøen er ikke stort dårligere og har faktisk scoret enda flere mål enn Sortland så langt i sesongen.

Etter å ha spilt 2-2 mot Bodø/Glimt i første kamp, nedsablet Mosjøen Medkila med hele 7-0 sist helg og har dermed en målforskjell på solide 9-2.

Sortland stiller følgende lag i kampen:

1Jevgenijs Sazonovs
2Toms Mezs
3Per Eirik Karlsen
5Sindre Thunestvedt
6Markus Johansen Aasland
4Bjørn Skog
8Marius Jørgensen
24Isak Freyr Svendsen
7Anders Jørgensen
18Mats Oftedal
20karl Christian Bakkan karlsen
12Esperos Tadese
9Arild Stoltz
13Torbjørn Miklegard
14Bjørn-Robert Albrektsen
19Stein-Magne Pedersen
22Sondre Nordgaard Meløe
23Håkon Eilertsen