- Vi hadde 490 barn + ca 150  voksne her i dag. De fikk gå fritt rundt på gården hvor det var gjort klart med både lam, kalver og kyllinger i tillegg til de voksne dyrene. Smådyravdelingen med kaniner var spesielt populær da flere av kaninene nettopp har fått unger, opplyser rådgiver Geir Skjalmar til VOL.

Variert

I tillegg hadde Helse- og Oppvekstklassen laget smootihes og fruktkopper i flere fargerike varianter til barna.

Det kom elever fra Restaurant og matfag i Øksnes som hjalp til på kjøkkenet med lunsjserveringen, i tillegg til at noen av de stod for den alltid populære ansiktsmalingen.

Flatbrød

Det var steking av flatbrød med smaksprøver. Det var spinning hvor ungene fikk se hvordan garnet blir til.

- Vi hadde hest og kjerre, pinnebrød og ute var det tauklatring, hest og kjerre  og mye mer, forteller Skjalmar.

Akvaklassen hadde flere stasjoner hvor det var gjetting av vekt på laksen, det var fiskekastekonkurranse. Og de fikk se hvordan laksen ser ut inni.