– Lørdag smeller det igjen på Stasjonen Bar, når vi får gjensyn med selveste Bob Benoni, Nord-Norges fremste tropiske discjockey.

Det skriver Stasjonen Bar på Sortland i en pressemelding.

Allsidig dj

– Bob Benoni er født og oppvokst i Gambia i Vest-Afrika, hvor afrikansk ballett, dans, teater, seremonier og festiviteter preger det daglige livet.

Benoni bor i Tromsø og er ifølge pressemeldingen ekspert på sommerrytmer og alt fra afrikansk pop til reggae, dancehall, salsa, merengue, soca, calypso, bhangra, hip-hop, soul, R&B, drum & bass, drumbeat, trance-dance og Ibiza-pop.

– Hver søndagkveld er han å høre på Radio Tromsø med sitt musikkprogram Tropical Extravaganza. Bob Benoni er bereist, har vært i mange land rundt omkring i verden og har god og solid innsikt i diverse tropiske kulturer. I Tromsø, arrangerer han konserter, dansekurs, dansefester og diskotek-kvelder, melder Stasjonen Bar.

Fikk kulturpris

Benoni ble først kjent for sine humoristiske og rølpete discjockey-opptredener på diskoteket Arkaden i Tromsø på slutten av 80-tallet, og han har siden den gang reist til utesteder og festivaler landet rundt.

I 1999 ble han tildelt Troms fylkeskommunes kulturpris.

Lørdag kveld kommer han altså til Stasjonen Bar for å gi sortlendingene en tropisk opplevelse.