Vi kommer straks tilbake med reaksjoner fra kampen.

VOL følger kampen live:

Andre omgang:

• SLUTT: Det ender uavgjort 1-1 i Blåbyhallen, et ganske greit resultat ut fra spillet. Sortland var det beste laget i andre omgangen, og var nære på å ta ledelsen ved flere anledninger, men det ble med et straffemål.

• 93 MIN: Spillerbytte for SIL. Stoltz blir byttet ut med Håkon Eilertsen.

• 91 MIN: Gult kort til SILs Arild Stoltz.

• 90 MIN: SILs Marius Jørgensen tas ut på grunn av skade - og blir erstattet av Bjørn Robert Albrigtsen.

• 82 MIN: Spillerbytte for Sortland. Oftedal byttes ut - inn kommer Meløe.

• Sortland har vært det beste laget på banen etter pausen, og har skapt flere gode sjanser.

• 73 MIN: Ny sjanse til Sortland. Torbjørn Miklegard kommer fri på høyrekanten og legger inn. Ballen heades like utenfor.

• 69 MIN: Kampens fjerde gule kort gis til Glimts Lasse Haldorsen.

• 66 MIN: Gult kort til SILs Toms Mezs for angrep på keeper.

• 60 MIN: MÅL! SILs Frank Poulsen setter ballen sikkert bak Glimts keeper, som forøvrig er sortlending Fredrik Norum. Stillinga står 1-1 i Blåbyhallen.

• 59 MIN: Straffe til Sortland.

• 52 MIN: Sortland virker mer på hugget nå, enn i første omgang.

• 52 MIN: Stor sjanse for SILs Torbjørn Miklegard. Får ballen i god posisjon. Skuddet stryker utsiden av stolpen.

• 50 MIN: Gult kort til Sortlands Karl Christian Karlsen.

• Da er spillerne igjen på banen, og vi er klare for andre omgang i Blåbyhallen. Markus Aasland er i pausen byttet ut med Nicholas Knutsen.

Første omgang:

• PAUSE (0-1): Glimt kom best i gang i Blåbyhallen, men kampen har jevnet seg ut etter hvert. SIL må løfte seg et par hakk etter hvilen skal de få med seg poeng.

• 45 MÌN: Marius Jørgensen blir felt midt på Glimts banehalvdel. Mats Oftedal slår inn i feltet, men Glimt-keeperen holder ballen enkelt i klypene.

• 44 MIN: Nytt gult kort til Glimt. Denne gangen er det Jens Petter Hauge som er for røff.

• 39 MIN: Gult kort til Glimts Niklas Antonsen.

• 36 MIN: SILs Frank Poulsen får et innlegg fra høyrekanten, men ballen sklir av når han prøver å heade på blankt mål.

• 33 MIN: MÅL! Glimts Adrian Skindlo skyter ballen til venstre i mål, og sørger for kampens første scoring.

• 27 MIN: Bytte for Sortland. Anders Jørgensen ut på grunn av skade - inn kommer Torbjørn Miklegard.

• Etter litt teknisk trøbbel er vi nå oppe og går live fra Blåbyhallen. Glimt har hatt overtaket de første 25 minuttene, med et par farlige sjanser. Nærmest var de da de kom alene med keeper etter fem minutter, men Sazonovs i SIL-buret vartet opp med en kjemperedning.