Nord-Norges eget Pink Floyd-tributeband har solgt ut forestillinger på en rekke kulturhus i landsdelen, Kulturfabrikken inkludert, da de besøkte Sortland i fjor. Nå kommer de tilbake til blåbyen for å spille sitt nest siste show før de tar en pause.

– Skikkelig sceneshow

Det blir både storslått og påkostet når de inntar scenen i Møysalen 12. november, lover vokalist Tor Larsen.

–  Det blir en tre timers konsert med materiale fra alle platene til bandet. Det er en stor produksjon med lys og lyd, pyro, og dukker. Det blir et sceneshow uten like, sier Larsen og røper at publikum også får møte på en oppblåsbar gris.

På scenen er de ti – med blant annet to trommiser, tre gitarister og fem på koring og sang.

– Vi spiller for fansen, men også for den menige mann, derfor er repertoaret bredt. Det er jo snakk om udødelig musikk som mange setter pris på, sier Larsen.

– Gleder oss vanvittig

De skulle i utgangspunktet kun gjøre én konsert hjemme i Salangen. Responsen var så god at det nærmest ble et folkekrav at de gjentok konserten. Siden har det ballet på seg, og gjengen har nå turnert rundt med tribute-showet i to år.

– Vi gleder oss vanvittig til å spille på Sortland, og håper at både de som kom sist og nye fjes dukker opp. Det er vel verdt å få med seg, og jeg håper at besøket blir like bra som sist. Da var det utsolgt og kul på veggene, sier Larsen og lover at de er enda bedre denne gangen.