– Blåbyhallen skal bli et vintereventyr, og det har vært en jobb som har krevd mye planlegging denne høsten.

Det forteller Stein Inge Pedersen i en pressemelding. Han er daglig leder i Deadline Event, som arrangerer konserten.

– Det er ikke få timer som kreves for å forvandle Blåbyhallen, men vi har et veldig godt team som har jobba hardt. Jeg tror at dette blir rett og slett magisk, sier han.

De landskjente artistene Venke Knutson og Eldar Vågan skal synge på konserten. Det skal også de lokale artistene Lasse Uppman, Anniken Høve og Sortland barnekor.

Over 750 solgte

Billettsalget har vært svært bra til nå, med over 750 solgte billetter, ifølge arrangøren mye takket være de lokale artistene.

Lasse har jo hatt utsolgte juleturneer nå noen år, og dette er jo den eneste julekonserten han gjør i år. Anniken er en stødig leverandør av kvalitetsmusikk, og sånt vet Vesterålen. Pluss at vi traff målgruppa med Eldar Vågan og Venke Knutson. Det er jo alltid en risk å lage et så stort arrangement, så da var det godt at dette var en ønsket konsert i Vesterålen, sier Pedersen.

Han lover at kveldens konsertlokale blir nærmest ugjenkjennelig.

– Jeg tror ikke folk vil kjenne igjen Blåbyhallen når vi er ferdig med å dekorere den, og showet blir så fantastisk. Vi har til og med snømaskin, så om snøen uteblir ute, så skal vi få julestemning inne, sier Pedersen og flirer.

Skrekkblandet fryd

Sortland barnekor stiller med 22 barn i hovedkoret og åtte aspiranter.

– Dette er utrolig artig for Sortland barnekor. Det er stort for sangerne å møte så flinke artister og få lov til synge med dem. Det er definitivt en skrekkblanda fryd, men vi gleder oss så mye, dirigent Mette Dyrnes: