Midtstopper Bjørn Skog fortsetter i minst to år til i Sortland IL.

– Jeg er svært fornøyd med å fortsette nå. Det gjøres gode forberedelser i klubben, og det kommer til å bli en svært spennende sesong i Regionsligaen neste år. Vi i spillergruppa skal i tillegg jobbe knalltøft for å befeste oss som Hålogalands beste lag neste sesong, sier Skog i en pressemelding fra SIL.

Les også: Har signert ny kontrakt med Karlsen

– Fra råtass til en av de sentrale

Hovedtrener Steve Edvarsen mener Skog har forbedret seg kraftig i løpet av årets sesong.

– Jeg er kjempeglad for at Bjørn fortsetter for klubben. Etter en litt svak vårsesong ble Bjørn en av dem som virkelig fikk ut potensialet og stod frem som en av våre viktigste spillere. Han gikk fra å være lagets råtass med mange kort tidlig i sesongen til en av lagets viktigste og mest stabile spillere uten ett eneste kort på høsten, fortsetter Edvardsen.

– Bjørn er en spiller som gjør alt for ikke å tape, en fantastisk egenskap, selv om vinnerinstinktet av og til får det til å ta litt av på noen treninger. Med en god sesongoppkjøring og et godt treningsgrunnlag kan Skog bli en av de beste stopperne i divisjonen, mener treneren.

Les også: Styrker stallen med administrativ leder

Venter på første mål

Også SILs styreleder Tommy Dalheim mener toårskontrakten med Skog var en viktig signering.

– Idrettslaget er kjempefornøyd med at nok en lokal ung spiller ønsker å være med å satse på regionens beste lag. Han er absolutt et godt eksempel på et ungt lokalt talent som har kjempet og trent seg frem til å bli en sentral spiller i relativ ung alder. Nå venter vi bare på historiens første mål i 3. divisjon for kjempen fra Straumen, og det håper vi kommer i 2017, sier styrelederen.