Mandag ble det klart at SIL-kaptein Marius Jørgensen har signert ny avtale for klubben, som gjør at han blir i minst også til neste sesong.

– Jeg gleder meg til ny sesong sammen med guttene på laget. Vi er en fin gruppe med rutinerte og unge spillere som kommer til å bite godt ifra oss neste sesong, sier Jørgensen i en pressemelding fra SIL.

– For egen del håper jeg at en god sesongoppkjøring og at jeg får orden på kneet mitt skal gjøre at jeg kan bidra mest mulig for at Sortland IL skal komme så høyt som mulig på tabellenl legger han til.

Les også: Bjørn Skog har signert for to nye år med SIL

Best i 3. divisjon

Jørgensen ble kåret til 3. divisjons beste spiller av Avisa Nordland, og hovedtrener Steve Edvardsen er selvsagt glad for å få med seg midtbanespilleren videre.

– Marius er uten tvil en viktig spiller for oss, så jeg er svært glad for at han blir med for fullt neste sesong. Han har vært en av 3. divisjons beste spillere flere år på rad, og kommer til å gjøre seg godt bemerket neste sesong også. Marius er med sitt enorme engasjement, vinnervilje og arbeidskapasitet viktig for balansen i vår midtbane.

Les også: Styrker stallen med administrativ leder

Blir trener også

Styreleder Tommy Dalheim sier det var viktig for klubben å få på plass avtalen.

– Marius er en enorm resurs for klubben, både som spiller og person. I tillegg er han en sortlandsgutt.

Dalheim forteller også at Jørgensen har påtatt seg hovedtrener ansvaret for SIL sitt gutter 13-årslag neste sesong.