- Det skal bli godt å komme tilbake til normalen, sier Laila Lochert da vi snakker med henne midt under makeoveren hos Sax & Kam og B-Young søndag formiddag.

Over flere timer ble de to skjemt bort. Resultatet av det ser du i egen sak.

For Lochert har opplevelsen vært fantastisk, men det har også sin pris.

- Det har vært veldig mye. I begynnelsen klarte jeg ikke å gå i butikken en gang. En måtte planlegge alt, for en visste at om en gikk utfor dør ville det ta tid. Alle vil ha en bit av deg og det tar på, sier Lochert.

Se hele intervjuet med Lochert i videovinduet øverst i saken.

Lover mer Farmen-action Farmen-Åsta har endelig landet på Stokmarknes igjen etter TV-innspillingen. - Som før

24 år gamle Åsta Hølmo er opprinnelig fra Tomra i Romsdal, men har bodd og jobbet på Stokmarknes store deler av 2016. For hennes del skal også hverdagen bli god å finne tilbake til.

- For min del er livet mye det samme som før. Eneste forskjellen er at en blir gjenkjent over alt og at det er en del mer presse og slike ting. Ellers står jeg på og jobber som før jeg, sier hun.

– Man må være en så god utgave av seg selv som man kan Laila Lockert fra Sortland er ikke imponert over oppførselen til Farmen-kollega Lasse Bergseter, men ser tilbake på tiden på Farmen som en fantastisk opplevelse. Hemmelighetsfull

Søndag om en uke skal de to delta på finalefesten med de andre deltakerne fra «Farmen». Da får vi også endelig vite hvem som vinner.

- Det skal bli godt å slippe å gå å ikke røpe noe om noe, sier Lochert uten å ville gi oss et lite hint en gang om hvem som vinner.

- Dere får vente å se, sier hun og smiler lurt.