– Vi møtte et toppa Sandefjord-lag, så vi visste at det ble tøft og forberedte oss godt, sier Marius Jørgensen på Vesterålen futsal.

Og for en drømmestart det ble for vesterålingene i Vadmyrahallen lørdag ettermiddag.

Marius Jørgensen scoret allerede etter ni sekunder.

– Det er trolig rekord i eliteserien. Jeg sendte en pasning til Adrian Pedersen og gikk på løp. Jeg fikk tilbake ballen og satte den mellom beina på keeper, forteller Jørgensen om det svært tidlige målet.

Måtte nullstille seg

Vesterålen fortsatte å stå høyt og la på til 2-0 et par minutter senere.

– Så tar Sandefjord over og kjører oss hardt. Martin (Andre Haslevang) i mål redder oss mange ganger, og vi tar en tidlig timeout for å ordne på det defensive.

Sandefjord fikk likevel inn to mål før pause, og lagene gikk til pause med 3-2-ledelse til Vesterålen.

– I pausen ble vi enige om nullstille oss og starte like fokusert og skjerpet som vi gjorde i 1. omgang. Vi spiller en bunnsolid 2. omgang, forteller Jørgensen.

Barlow med tre

For mens Sandefjord bare scoret ett mål etter hvilen, fikk Vesterålen fire ganger ballen i mål, og kampen endte 7-3.

Fem av Vesterålens mål ble scoret av Jonathan Barlow (3) og Marius Jørgensen (2), mens Mathias Dahl og Julian Aloyseous scoret ett hver. Aloyseous fikk for øvrig sin første kamp i år etter et langt skadeavbrekk

Ny spiller

Anders Jørgensen, Thomas Aloyseous, Gunvold og Erlend Robertsen er ikke med til Bergen på grunn av skader. Vesterålen stilte derfor med en helt ny spiller i kampen mot Sandefjord. Jørn Persen fra Kirkenes ble rekruttert fra TUIL av lagleder Tobias Vibe.

– Han spilte godt og er en spennende spiller, sier Jørgensen.

Møter Vadmyra søndag

Søndag venter hjemmelaget Vadmyra på motsatt banehalvdel. Bergenslaget slo solide Sjarmtrollan 3-2 lørdag.

– Vi vet vi møter et godt lag i morgen også, så det gjelder å gjenskape dagens kamp og være like skjerpet og fokusert, sier Jørgensen.