Oppdatert: Vesterålen vant 2-1 mot KFUM og har dermed vunnet sølv i årets eliteserie. Kampen ble sendt live på VOL fra klokken 14.00. Vi kommer straks tilbake med reaksjoner fra Oslo.

Tromsø-laget Sjarmtrollan ble seriemestere sist helg, og lørdag ble det klart at Grorud og Krohnsminde rykker ned i årets eliteserie i futsal. Spenning er det fortsatt i toppen, når det skal kjempes om sølv og bronse i sesongens siste kamper søndag.

Vesterålen ligger på andreplass på tabellen etter lørdagens 4-3-seier over Vegakameratene, og avgjør det hele selv. Med uavgjort eller seier i kampen mot Oslo-laget KFUM, har de sikret seg sølv i sin andre sesong som eliteserielag. I fjor tok de en tredjeplass.

Taper gutta kampen, er de mest sannsynlig sikret bronsemedalje, da de ligger bedre an enn de andre lagene på målforskjell.

Vesterålen har tidligere slitt med å få has på KFUM, men vant hele 6-1 sist gang de møttes.

– At vi vant sist er litt befriende å tenke på. Det blir uansett en nervepirrende kamp. Jeg håper vi sikrer seieren tidlig i kampen. Nå er det kun opp til oss selv, sa lagleder Tobias Vibe til VOL lørdag.