EDM-artisten ThoseBricks kommer til FamilieFæsterålen. (Foto: Pressefoto)

EDM-artisten ThoseBricks kommer til FamilieFæsterålen. Foto: Pressefoto

The Stream-vinner til FamilieFæsterålen

EDM-artisten ThoseBricks kommer til FamilieFæsterålen i august.

Fæsterålen blir et av sommerens store festivalhøydepunkter i Vesterålen, og arrangørene er nå i full gang med å røpe hvilke artister som blir å finne på årets festivalplakat.

EDM-kronprins

Fra før er det kjent at ungpikeidolet Jesper Jenset fra Idol 2014 kommer til den rusfrie familiefesten på dagtid. Fredag ettermiddag røper festivalarrangørene at Jenset får selskap av EDM-artisten ThoseBricks, som i desember vant musikkonkurransen The Stream på TV2.

Ungpikeidol til FamilieFæsterålen

Jesper Jenset ble kjent som Idol-artist. I august kommer han til Sortland.

 

– Han er kronprinsen av EDM og kommer til å skape massedans på FamilieFæsterålen, mener festivalarrangøren.

På lik linje med Kygo og Matoma produserte ThoseBricks låter som han fikk en vokalist til å fremføre, men i løpet av The Stream begynte han å synge låtene sine selv.

Booket før finalen

Festivalsjef Stein Inge Pedersen sier i en pressemelding at han gjorde bookingen av Tony Alexander Skjevik, som han egentlig heter, allerede før finalen i The Stream.

ZOO til Fæsterålen

I fjor ble de kåret til kongene av Bakgården, og fikk Harstad til å koke av nostalgi og allsang. Nå skal de kuppe Fæsterålen en gang for alle.

 

– Det var ingen tvil om at ThoseBricks var den sterkeste artisten i The Stream. EDM preger musikkhverdagen til barn og unge, og ThoseBricks har vært bakmann til mange av disse hitsene som ungene hører på i dag. Nå står han frem som en egen artist, og det er ingen tvil om at han kommer til å bli så stor som han vil, sier Pedersen.

Det gjenstår enda én artistlansering for dagutgaven av festivalen. I tillegg skal lokale talenter under 18 år få vise seg fram på scenen sammen med de profesjonelle artistene.

Mer å lese på vol.no:

 
VOLs debattregler:
1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Leses nå:
Sortland

Fredsaktivisten som nekter å pensjonere seg

Jo da, Ingeborg Breines (71) kan finne på å legge seg på sofaen og lese en roman, men ikke så lenge av gangen. Til det er hun for opptatt av å få verden på rett kjøl.

– Hvem skulle tro at jeg skulle vokse opp og bli ei søt, lita mus?

Nei, akkurat ei mus er det kanskje ikke mange som hadde sett for seg Bjørn Sundquist spille på Nationaltheatret. Men det var nettopp det han gjorde, riktignok bakfull og med røykhoste. Denne uka har den kjente skuespilleren tatt med publikum i Andøy, Hadsel og Sortland på en reise gjennom hans hælvettes liv.

– Kommunene i Vesterålen går så det suser

Sortland Høyres Beate Bø Nilsen skriver i et innlegg på VOL at det går godt i vesterålskommunene, blant annet fordi stortingsflertallet har satset på kommunene i de siste statsbudsjettene.

100-åring feiret hundreåring

Hundreåringen Rolf Arntsen ble med på korfesten til hundreåringen Stokmarknes mandskor i Hurtigrutens Hus lørdag.

– Bedre start på sesongen enn dette får du ikke

(SORTLAND - SKJERVØY 2-1) Selv om Sortland aldri helt fikk taket på Skjervøy i lørdagens kamp i Blåbyhallen, kan ikke trener Steve Edvardsen være annet enn strålende fornøyd med starten på årets serie.