– Vi er kjempefornøyde med at så mange kom og så på og at rammen rundt og hele arrangementet ble så bra som det ble, sier Dalheim.

Nøyaktig hva klubben tjente på kampen, vil han ikke ut med enda.

– Det er noe som vi kommer med når årsregnskapet blir gjort opp. Vi har jo hatt litt utgifter også. Men det vi kan si er at vi ikke hadde budsjettert med en slik kamp i budsjettet, så pluss blir det uansett.

VOL følger Sortland-Bodø/Glimt Cupkampen mellom Sortland og Bodø/Glimt kan du se direkte på VOL. – Stolt

Dalheim sier han er stolt over at arrangementet gikk så bra som det gjorde.

– Jeg føler meg beæret og stolt over arrangementet og kampen. Det er slike dager det er artig å være leder for en klubb.

Og det var mange involverte på selve dagen.

– Vi hadde vel opp mot 70 frivillige som sto på på kampdagen. Alt fra kafésalg, vakthold, parkering, billettsalg og ballgutter til det arrangementet vi hadde på torget. Så det var mange i sving for å få dette til.

– Har dere fått noen tilbakemeldinger fra forbundet?

– Ikke fra forbundet, men den vanlige mannen i gata har vært veldig positiv. Alle tilbakemeldingene vi har fått har vært på at vi har gjennomført arrangementet på en god måte.

Se bildene fra folkefesten Sortland og Bodø/Glimt møtes onsdag til andre runde i cupen. Se bildene her! – Stort

Dalheim legger ikke skjul på at kampen og arrangementet er noe av det største som har skjedd klubben.

– For guttene på laget, er nok serien viktigst. Og det skal den være. Men det at vi hang med i kampen som vi gjorde, at folk møtte opp som de gjorde og at arrangementet gikk så bra er i sum nok til at dette nok er noe av det største som har skjedd oss som klubb. Vi har vunnet uansett, sier han og avslutter.

– Jeg vil takke alle som stilte opp og gjorde dette mulig. Fra frivillige til næringsliv. Helt fantastisk innsats av alle.