– Første omgang var det litt labert fra oss, forteller trener Lars Fagerlirøen.

Mye småspill

Sortlandslaget klarte ikke å få sitt sedvanlige tekniske spill til å sitte, og treneren mener det ble litt for mye småspill.

– Derfor ikke vi oss ikke til så mange sjanser som vi ønsket, forteller han.

Briljerte i andre omgang

Til pause ledet Hødd2 1- 0 over sortlandslaget, men etter en liten prat tok Varg igjen.

– Vi hadde en liten prat i pausen om at vi måtte øke tempoet på ballen, noe som fungerte bra, konkluderer han.

I andre omgang var det et helt annet Varg-lag som kom på banen. De presset motstanderne, kjørte høyt tempo og fikk uttelling etter få minutter da Jonny Fagerlirøen scoret mål.

– Andre mål var det Tobias Hafstad som sto for, mens Fredrik Solheim scoret det tredje målet, forteller Fagerlirøen.

Han sier at både Varg og Hødd2 er et ungt lag.

– Men i dag var vi noen hakk bedre enn dem.

Videre til sluttspillet

Med tre strake seire er laget med videre til sluttspillet, og skal deremed spille kamp 14:00 onsdag.

Trener Fagerlirøen mener det er vanskelig å si hvordan laget vil greie seg i sluttspillet, men en ting holder han fast på: