Sortland havnet tidlig under, men vant til slutt 4-2 i Finnmarkshallen.

Anders Jørgensen snudde kampen

Alta 2 tok ledelsen etter 19 minutter, men Sortlands Anders Jørgensen snudde kampen med to kjappe mål ti minutter før pause.

Erlend Berg Farstad scoret 3-1 etter 72 minutter, før Alta 2 reduserte fire minutter senere.

Innbytter Adrian Øyan avgjorde kampen for Sortland to minutter før slutt med sin første A-lagsscoring, etter å ha vært på banen i bare fire minutter.

Treneren dekket kampen

Sortlandstrener Steve Edvarsen oppdaterte kampen direkte for VOL.

Ja, du leste riktig. Edvardsen ble nemlig bortvist i forrige kamp og måtte sitte på tribunen i Alta da laget hans spilte kampen.

Fra tribunen oppdaterne han kampen, og du kan se hvordan kampen var i hans perspektiv i livevinduet nedenfor.