– Siste fredag i oktober får vi storfint besøk av et allsangorkester fra Helgeland med særdeles rutinerte musikere og kjente sanger, skriver markeds- og kommunikasjonskonsulent ved Kulturfabrikken,  Elin Mathiassen i ei pressemelding.

Popklassikere og evergreens

Repertoaret består av evergreens, popklassikere, kjære og kjente sangperler fra blant annet fra DaCapo–serien fra NRK.

DaCapo Hippies har skreddersydd repertoaret for publikum som ønsker å høre alle de kjære låtene fra 50-60-70 – 80 tallet fra Kurt Foss og Reidar Bø, Inger Lise Rypdal, Halvdan Sivertsen, Unit Five, Pussycats, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Beatles, Herman’s Hermits, Alf Prøysen, Nora Brockstedt, Trygve Hoff, 126 og Sven Ingvars.

– Dette blir en inkluderende musikk- og sangstund der alle kan synge med. Tekstheftet «Syng og vær glad!» med DaCapo Hippies vil ligge på bordene for tilgjengelig for publikum, og det er gratis inngang til konserten, ifølge pressemeldinga.

Bandet er en duo bestående av Christin Eriksen på keyboards og sang og Arvid Martinsen på gitar og sang.

Det er bare et par måneder siden Arvid Martinsen spilte konsert på Sortland sist. Da var det jazz som stod på programmet med Arvid Martinsen Band.

Nordnorsk jazz

Arvid Martinsen er en av Nord-Norges mest erfarne kulturarbeidere, med bakgrunn fra korps, rockeband og storband.

Han stod blant annet bak utgivelsen av den første nord-norske jazzskiva «It`s Just A Game» i 1981.

Med en solid musikalsk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole og en profesjonell musikerkarriere fra Oslo og Harstad bak seg, har han en solid ballast og et stort kontaktnett.

I dag bor han i Brygfjelddalen i Hemnes Kommune hvor han jobber deltid i kulturskolen og driver en utstrakt freelancevirksomhet som musiker, dirigent, komponist og produsent. Han driver forskjellige band som regelmessig spiller konserter:  Arvid Martinsen Band, The Funk Disease, DaCapo Hippies og BrygfjelddalsEnsemblet. Han er også fast dirigent i Hemnes Janitsjar.