Les vårt referat her. I går kveld har overførte vi hele kampen direkte til våre pluss-abonnenter. Du kan se opptaket øverst i saken. En redigert versjon med høydepunktene, finner du ilenger ned i saken.

Vesterålen Futsal spiller mot Nord/Sprint. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Se høydepunktene fra kampen her:

Vårt kampreferat, første omgang:

Det er snart spilt i fem minutter. Vesterålen har hatt det meste spillet, men har foreløpig ikke klart å nette mot Holmstad-laget Nord/Sprint.

0-1 Jonathan Barlow netter på et langskudd. Flott mål.

Sekunder senere netter han jaggu ta igjen. 0-2. --Vi kjører, vi kjører, ropes det fra Vesterålen-benken. Dette kan bli en tøff aften for Nord/Sprint.

Børge Henriksen netter på nytt for Vesterålen. 0-3. 13 minutter igjen av første omgang.

Det er drøyt seks minutter igjen av omgangen. Stålbrott spilles lavt av et meget velspillende Vesterålen-lag. Jonathan Barlow er i kjempeslag. Han setter inn kampens fjerde mål og sitt tredje for aftenen.

Minutter etterpå hinker Barlow ut av banen med skade. Han kan trolig ikke spille flere kamper denne helga. Kristoffer Nessø fikk seg også en real smell. Også han kan være uaktuell i de to neste kampene.

2. omgang

Det er snart spilt tre minutter av andre omgang. Nord/Sprint har hatt mest spill så langt, men Vesterålen leder fortsatt 0-4.

Mathias Dahl Abelsen fikk seg en nettkjenning. 13 minutter før slutt leder nå Vesterålen Futsal hele 0-5 mot Nord/Sprint.

Knapt 11 minutter igjen. Martin Berg reduserer for Nord/Sprint etter en god periode for hjemmelaget.

8 minutter igjen av kampen: Ny redusering av Nord/sprint. Denne gangen ved Simon Laugsand.

Nesten 7 minutter igjen: Mathias Dahl Abelsen med praktskåring. Først driblet han to Nord/Sprint spillere mens han lå på bakken. Så trakk han seg til kanten og skjøt kontant i nota. 2-6.