Vesterålens lagkaptein, Mathias Dahl Abelsen, mener at både Nord/Sprint spilte opp mot sitt aller beste i lokalderbyet fredag kveld.

– Denne kampen er noe av de beste vi har vist, kanskje noen sinne. Alle våre spillere er «på» 190 prosent, og vi gjør jobben vår. Jeg er imponert av «guttene», sa en svært glad Dahl Abelsen etter kampen.

Han medga at spillerne var ekstra tent på grunn av at det var et lokalderby, og han var svært godt fornøyd med at så mange tilskuere tok turen til Sortlandshallen en sen fredags kveld.

– Ramma rundt kampen var helt perfekt, strålte Dahl Abelsen etter kampen. Han syntes det var deilig at begge lagene fikk fram det beste i seg i en sånn kamp.

Han var også fornøyd med at begge lag lot dommeren dømme kampen. Det var veldig lite syting og klaging, og det var mye «shake hands» mellom spillerne når tacklingene ble i tøffeste laget.

Jonathan Barlow hadde en fantastisk førsteomgang, før han måtte forlate kampen med skade. I andre omgang spilte Dahl Abelsen svært trygt, og han hadde kanskje kampens beste prestasjon da han skåret etter å ha kranglet med seg ballen mens han lå på gulvet.

Jonathan Barlow, Vesterålen Futsal, forklarer taktikken. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Kjemper i toppen

Vesterålen Futsal står bokført med ni poeng etter fire kamper, og kjemper dermed med Sjarmtrollan fra Tromsø helt i toppen. Sjarmtrollan spiller bortekamp mot Vegakameratene klokken 1700 i dag, mens Vesterålen Futsal møter Sandefjord. Vegakameratene har så langt ikke sanket poeng i årets serie, mens Sandefjord har tatt syv poeng på tre kamper.

Vesterålen Futsal har veldig lyst til å bli seriemester, og Dahl Abelsen synes det ser lyst ut.

-Vi har plukket mer poeng i år enn på samme tid i fjor, og vi spiller bedre i år.  Vi er bedre i år.  Vi er samlet som lag og gjør mye mer rett i forhold til futsal, sier Dahl Abelsen.

Søndag spiller Vesterålen mot KFUM, som har tatt fire poeng på tre kamper.

Nord/Sprint

Nord/Sprint spiller i kveld (lørdag) mot KFUM, og de møter Sandefjord søndag. Nord/Sprint har tatt tre poeng på fire kamper, og om Holmstad-laget ikke vil at forspranget til lagene foran på tabellen blir for stort, bør minst en av kampene vinnes.