Fredag kveld bidro til Nord/sprint godt i det som var en festaften for futsal, men lørdag møtte de KFUM. Da ble det tøffere.

Du kan se et videoklipp med høydepunktene fra kampen i denne saken, eller du kan se hele kampen når det måtte passe deg.

Dette refererte vi under veis i kampen:

I de første 10 minuttene har spillet bølget litt fram og tilbake, kanskje med et lite Nord/sprint overtak. I det 10. spilleminutt hadde Nord/Sprint et godt angrep på gang, men KFUM kontret Kristian Aamodt Grande snappet ballen og sprintet mot Nord/Sprint-målet. Han nettet sikkert.

Nord/Sprint spiller mot KFUM. Foto: Geir Bjørn Nilsen

Kampen er kommet inn i et uheldig spor for Nord/Sprint. Kristian Jacobsen har skåret for KFUM. Det er nesten seks minutter igjen av første omgang.

Noen minutter før pause har Nord/Sprint gode sjanser, blant annet skjøt William Aas i tverrliggeren.

Ved pause leder KFUM 0-2.

2. omgang

Omgangen er fire minutter ung før Kristian Jacobsen gjør dagens andre mål for KFUM. 0-3.

Drøyt ni minutter igjen av kampen. KFUM går opp til 0-4. Lars Røttingsnes.

Løpet er kjørt for Nord/Sprint. KFUM går opp til 0-5. Denne gangen er det Kristoffer Helle som putter for KFUM.

Fire minutter igjen av kampen. Nord/Sprint har flere store sjanser, men klarer ikke å holde hodet kaldt nok i de avgjørende øyeblikk.

To minutter igjen: KFUM går opp til 0-6. Morten Wermåker.

Litt under ett minutt igjen av kampen. Endelig blir det en Nord/Sprint-skåring. Sondre Laugsand finsikter skuddet og plasserer den i mål.

Sekunder senere netter Marius Jakobsen for KFUM. 1-7, som blir sluttresultatet.