Det norske måltid har etablert seg som landets kanskje mest prestisjefulle matkåring, og delte ut priser for ellevte gang i år.

Målet er å løfte fram norske kvalitetsprodukter, og det deles ut priser i mange kategorier.

I år vant et vesterålsselskap en av prisene. Sigerfjord Fisk AS gikk av med seieren i kategorien Sjømat Oppdrett, med sitt produkt Ishavsrøye fra Sigerfjorden.

«Sigerfjord Fisk er stolt vinner AV DET NORSKE MÅLTID i kategorien Årets sjømat oppdrett med fersk Ishavsrøyefilet,» skriver selskapet selv på Facebook. De har også tidligere vært nominert til kåringa, uten å vinne. De har også markert seg med ishavsrøya på andre måter, for eksempel var den i fjor hovedingrediensen for deltakerne i kokke-NM.

Det har ikke lyktes VOL å få tak i dem lørdag morgen.

Kåringa går av stabelen i Stavanger, og er hvert år en begivenhet for norske lokalmatprodusenter og matentusiaster.