– Vi tar ikke over Kafe Pause, men vi har vedtatt å drifte et servingskonsept som gjør at de som har booket møterom og konferanser skal få servering som lunsj og lignende. I tillegg  kommer vi til å ha åpent noen timer per dag, for kafeen fungerer også som kantine for de ansatte i kvartalet, sier Tone Toften, direktør i Kulturfabrikken.

Betenkningstid

Ifølge Toften skal serveringskonseptet i utgangspunktet driftes til utgangen av mars neste år, mens styret utreder hvordan kafeen best skal driftes videre.

– Vi skal bruke tiden frem til mars til å utrede hvilken løsning som vil passe Kulturfabrikken best. Dersom det skal en ny aktør inn så bør vi legge klart et rammeverk til en slik avtale, slik at det passer til vår drift, og et slikt rammeverk trenger vi tid til å få satt skikkelig, sier Toften.

Nye åpningstider fra nyttår

De nye åpningstidene for kafedriften vil være på plass over nyttår. I julen kommer kafeen til å være stengt, med unntak av julejazzen andre juledag.

– Det vil være drikkeservering på julejazzen. Kulturfabrikken har både serverings- og skjenkebevilling i orden, sier Toften