Det var ingen stor forestilling som utspilte seg på gressmatta i Blåbyhallen da Sortland og Høken møttes i vinterserien søndag formiddag. Begge lag manglet flere spillere, og gjestene fra Andøya stilte med en utespiller i mål.

Det var knyttet spenning til Sortland, som den siste tida har hentet inn en rekke forsterkninger, men flere av disse var ikke med under søndagens treningskamp.

Den nyeste signeringen, tidligere Morild-spiller Truls Knudsen, var imidlertid på plass, og viste lovende takter i hvit trøye. Knudsen fikk vist fram sin presise innleggsfot og overblikk gjennom flere målgivende pasninger. Han noterte seg også med ei scoring selv.

Høken hadde knapt skudd på mål i første omgang, og Sortland ledet 4-0 allerede etter 20 minutter. Høken reduserte på straffe i 54. spilleminutt, før Sortland avsluttet kampen med to scoringer av Per Erik Karlsen og Espen Ellingsen.

Sortland vant kampen 6-1.

Se intervju med SILs Truls Knudsen og hjelpetrener Jonathan Barlow i videoen over.