Slutt: Kampen er over og Sortland går på et 0-4-tap. Mo avgjorde matchen før pause. Sortland kom bedre med etter hvilen, men klarte aldri å true Mo-seieren.

VOL oppdaterer med egen sak straks!

90 min. Thomas Aloyseous prøver seg på lang hold for Sortland, men ballen går nok en gang over for de hvite og sorte.

89 min. Mo trenger gjennom SIL-forvaret. Råde kommer seg fri på kanten og forserer mot mål, men skyter rett i nettveggen.

86 min. Frispark til Sortland. Jonathan Barlow lader slegga, mens skyter over mål fra 18 meters hold.

85 min. Bytte Sortland. Mats Torbjørnsen ut, Nicholas Knudsen inn.

80 min. Sortland holdt på å redusere. Innlegg fra Anders Jørgensen går i ryggtavla på Mo-spiller Olav Haukenes og ender like utenfor mål.

78 min. Nære på for Mo. Ballen sendes inn i boksen og legges utover i feltet. Eirik Moen skyter kula rett i fanget på Sortlands sisteskanse Fredrik Norum.

75 min. Bytte Mo: Johansen ut, Sund inn.

74 min. Innbytter Nikolaisen tester skuddfoten fra 25 meters hold, men Mo-keeperen kan se ballen fly over tverliggeren.

71 min. Bytte Sortland: Venstreving Truls Knudsen går ut, inn kommer spiss Torjus Nikolaisen for å pynte på resultatet.

68 min. Bytte Mo: Målscorer Marcus Vestvik går ut, Ole-Jørgen Oksfjellelv inn til A-lagsdebut for Mo.

65 min. Det har definitivt vært en mye mer jevnspilt andreomgang. Sortland holder bra i ballen og evner å spille sitt eget spill, dog uten å skape nevneverdig med sjanser.

60 min. Bytte Sortland: Jensen ut, Ellingsen inn.

59 min. Sortlands kanskje beste sjanse til nå. Ballen legges flatt inn foran mål, men den klareres med nød og neppe til corner.

58 min. Bytte Mo: Bakksjø ut, Fossmo inn.

57 min. Marius Jørgensen dyttes overende på 16-meterstreken. Han tar frisparket selv, men blåser ballen over mål.

53 min. Målet er litt flatterende for Sortland som har startet andreomgang med godt spill.

4-0: Vestvik. Mo igjennom nok en gang med Råde. Han runder keeper og spiller til Vestvik som står på blank kasse. Enkel scoring for Mo-spissen.

52. MÅL!

50 min. Mos Råde er alene gjennom igjen, men skyter over mål. Det kan virke som om SILs Markus Aasland fikk en albue i bakhodet i forkant av hendelsen. Han ble i alle fall sendt rett i bakken.

48 min. Sortland har tatt grep fra start etter pause. De presser Mo høyt og har latt Mo-keeperen få kjenne på ballen et par ganger allerede.

45. 2. omgang er startet. I første omgang var det først og fremst på kantene at Mo skapte sjansene sine. SILs høyreback Einar Pettersen røk ut med strekkskade i forrige hjemmekamp mot Stålkam. Han er erstattet av hjemvendte Thomas Aloyseous. Mats Torbjørnsen kler høyrebacken.

PAUSE: (3-0): Første omgang blåses av uten tilleggstid. Det var jevnt det første kvarteret, men fra 1-0 har det nærmest bare vært ett lag på banen. Sortland har hatt problemer med å henge med tempomessig, særlig defensivt. Laget må heve seg flere hakk om poeng skal bli annet enn en fjern drøm.

44 min. Nå blir det kanalltøft for Sortland å komme tilbake. Mo har vært det klart beste laget på Sagbakken kunstgress. Sortland blir passive i alle spillets faser, får lite tid og Mo presser fram personlige feil hos SIL-spillerne.

3-0: Råde. Det går for fort for Sorltand rundt egen 16-meter. Andreas Slettvold klippes ned bakfra. Straffen ekspederer Råde til høyre for SIL-keeper Norum, og det står 3-0.

43. MÅL!

Straffe!

2-0: Kim Andre Råde. Fine kombinasjoner rundt SILs 16-meter. Råde triller ballen i hjørnet fra 18 meters hold.

41. MÅL!

36. min. Ny farlig dødball fra hjemmelaget. Frispark fra skrått hold stryker hårtustene på to-tre bruntrøyer, men det ender i utspill fra mål.

34 min. Mo frampå igjen. Niklas Bakksjø tester skudfoten fra 20 meters hold, men skuddet er større fare for en gruppe parkerte biler, enn SIL-keeper Norum.

33. min. Gult kort til Mo-spiller Cato Jørgensen.

31. min. Mo er svært nære å doble ledelsen. Laget kontret etter Sortlands sløste frisparkmulighet. Det ender med at hjemvendte SIL-keeper Norum puster lettet ut etter et stangskudd.

30 min. Gult kort til Mos Niklas Bakksjø. Frispark i god posisjon rett utenfor 16-meteren for Sortland, men dødballen ebber ut i ingenting for Sortland.

26 min. Jørgensen stabler seg på beina og entrer banen igjen, tilsynelatende frisk og rask.

24 min. Sortlands midtbanemotor Marius Jørgensen får seg en solid trøkk i ankelen utenfor egen 16-meter. Nøkkelspilleren hjelpes av banen av medisinsk personell.

! Sortland er litt på hæla nå. Mo har mye ball og vinner de fleste duellene.

18. min. Nære for Mo igjen! Lang ball i bakrom, men Westvik er litt sent ute og skyter hull i lufta.

1-0: Olav Hauknes sender Mo i ledelsen. Frispark fra høyre styres i mål av Hauknes. Kalddusj for Sortland!

16. min. MÅL!

13. min. Mo farlig gjennom, men hårfint offside!

12 min. Sortland med frispark midt poå Mos banehalvdel, men rett i klypene på keeper Vegard Rabliås.

8 min. Foreløpig en stillingskrig. Det mest spennende har vært en rekke innkast.

Lagoppstillinger ifølge fotball.no:

Sortland:1. Fredrik Norum6. Markus Aasland14. Thomas Aloyseous15. Mats Torbjørnsen 16. Bjørn Skog8. Marius Jørgensen10. Stefan Jensen 70. Jonathan Barlow7. Truls Knudsen 11. Per Eirik Karlsen22. Anders Jørgensen

Mo:1. Vegard Rabliås2. Stian Johansen 4. Ali Karan7. Jimmy Fjelldalselv15. Olav Hauknes5. Cato Jørgensen8. Niklas Bakksjø9. Kim Råde11. Eirik Moen21. Andreas Sletvold17. Marcus Vestvik