90 min SLUTT. Vi gratulerer med en ny tre poenger for Sortland IL.

90 min + Glimt 2 får frispark på egen banehalvdel og flytter opp hele laget.

90 min  + Anders prøver seg fra dødvinkel, nesten så den sniker seg inn på nytt. Corner for Sortland. Corneren renner ut i sanden.

90 min Per E Karlsen spiller Truls Knudsen igjennom helt alene med keeper. Skyter rett på keeper, der skulle Sortland avgjort. Vi er på overtid.

89 min Gult kort Fredrik Norum. for uthaling av tid.

87 min Reddet enkelt fra Norum.

87 min Glimt 2 med frispark i farlig posisjon fra 23-24 meter.

86 min Fantastisk redning fra Norum. Glimt spiller seg flott igjennom å får avsluttet fra seks meter. Nydelig benparade!

85 min Sortland med kontring 3 mot 2 men det faller i fisk.

83 min Glimt 2 har flyttet opp den høye stopperen ilag med den like høye Vebjørn Grunnvoll.

81 min Gult kort til Marius Jørgensen, får det for kjeftbruk. Meget billig selve situasjonen, men har vært mye kjeftbruk fra unge Jørgensen i denne kampen.

79 min Slaktofferet til Truls Knudsen nr 2 på Glimt må desverre bytte ut. Inn kommer spiller nr 17.

77 min Truls Knudsen får ett fortjent gult kort!

77 min Den påfølgende corneren blir slått på bakerste der Bjørn Skog dukker opp helt alene men headingen går utenfor fra 3 meter.

76 min Ett helt nydelig medtak av Anders Jørgensen gjør at han nesten kommer helt alene inne i felltet. Vipper ballen over en mann før han blir knallhardt taklet av den neste. Ballen går til corner.

75 min B/G2 har vært vassere de siste minuttene men fortsatt ingen store farligheter.

72 min Frisparket blir avklart men Sortland klarer å holde trykket oppe å vinner ballen igjen. Neste innlegg fra Truls finner nesten Markus Aasland. Småfarlig men ballen vil ikke inn.

71 min Frispark Sortland i samme posisjon som sist. Innsvinger kommer fra Truls Knudsen.

70 min Frispark Sortland fra skrått hold 40 meter.

67 min Bytte Sortland Arild Stoltz ut inn kommer Mats Torbjørnsen.

66 min Meget nært for Glimt 2 etter ett innlegg der Norum feilbedømmer katastrofalt, Høyre kanten til B/G 2 som er på bakre stolpe klarer å slå ballen 3 meter utenfor mål. Der skulle det stått 2-2

63 min Sortland står veldig høyt med sin fremste treer på topp. Kan bli skummelt om de blir overspilt gang på gang.

61 min Heftig diskusjon blant begge lag og dommer etter de siste minuttenes avgjørelser fra mannen i svart.

60 min Gult kort Anders Jørgensen. Uforklarlig etter en klokkeren takling fra Jørgensen.

58 min Etter litt påfyll av pølse i vaffel er herr Johnsen klar igjen. Har vært stillingskrig de få minuttene man har vært borte.

53 min Nesten for Sortland, godt skudd fra Stefan Jensen som keeper må gi retur på ingen er der for å plukke returen desverre.

49 min Nå lever Sortland farlig. Det kommer ett brudd lavt i banen som B/G 2 forvalter godt. Kommer 3 mot 2 og får lagt inn på bakerste. Ballen seiler i en bue mot lengste utagbart for keeper, der dukker heldigvis Markus Aasland opp å redder på streken.

47min 2-1 Etter en god åpning fra Sortland er det B/G 2 som får målet. Den gode stopperen til gultrøyene nr 22 Martin Pedersen tar seg en tur opp på Sortlands banehalvdel, spiller den flott ut på høyrekant og lusker seg inn i feltet. Etter litt klabb og babb får han avsluttet i lengste. Det står 2-1.

47 min MÅL!

46 min. Nesten for Sortland på corner. To ok sjanser på corneren, Aasland blir liggende å ta seg en pust i bakken etter en albue. Og vi får en stopp i spillet. Han er oppe etter en kjapp pust.

45 min. Pausen er over og kampen i gang!

46.min Pause. Skal nevnes at nr. 8 på B/G2 lever ekstremt farlig. Et klart gult kort på overtiden blir holdt i lomma til dommeren. Uforklarlig da dommeren dømmer frispark etter en veldig sen taklling.

45.min Overtid.

44.min Stillingskrig i hallen.

39.min Flott brudd på nytt fra Sortland, dessverre velger Per-Erik å skyte fra 20 meter i en 4 mot 2 situasjon. Medspillerne er oppgitt.

35.min 2-0 Markus Aasland. Corneren blir slått perfekt inn på første stolpe, der finner vi den solide stopperkjempen til Sorland, styrer ballen enkelt i goalen. Det står 2-0 til de sorte og hvite.

35.min MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!

35.min Corner Sortland. Flott løp av Stefan !

33.min Nesten for Sortland, vakkert innlegg fra Barlow som finner Per-Eirik Karlsen på fem meteren, desverre glir ballen av foten. Der skulle det stått 2-0.

30.min Gutten med gult på Glimt 2, lever meget farlig. Altfor sen inn i en takling på Marius Jørgensen. Dommeren velger noe rart å holde kortet lomma. Får tilsnakk om at neste ulovlighet blir slått hardt ned på.

28.min Anders Jørgensen halter avbanen for behandling. Kommer seg raskt inn på banen.

26.min Hawaiitendenser i hallen. Det svinger iallefall. Ballen fyker fra den ene banehalvdelen til den andre.

25.min Anders Jørgensen med ett flott brudd på midten. Desverre blir det ikke uttelling på sjansen som blir skapt.

23.min Gult kort Bjørn Skog.

22.min Marius Jørgensen nesten igjennom etter en herlig pasning fra Arild Stoltz. Dessverre blir den litt for lang.

20.min Gult kort spiller nr 8 på B/G2

15.min1-0 Anders Jørgensen med ett meget vakkert mål. Et noe merkelig mål som ingen tror går i mål. Sortland har hatt ballen etter en corner, ballen blir slått igjennom feltet, på bakerste lurer Anders Jørgensen helt alene. Står sju meter meget skrått og klemmer av, samtlige i hallen foruten om Anders tror ballen går utenfor nærmeste stolpe. Derimot går ballen i mål tilnærmet limt opp i krysset. Går noen sekunder før jubelen setter inn.

15.min MÅL!!!!!!!!!!!!!!

13.min Avblåst for ulovligheter i feltet.

13.min Corner til B/G2

11.min Stillingskrigen er tilbake. B/G2 som styrer spillet for øyeblikket.

8.min Nesten på corneren også for Glimt. Norum feilbedømmer og ballen går igjennom feltet. Nå er Sortland heldig.

7.min Stolpeskudd fra B/G2!! Det blir fyrt fra par og tyve meter ballen fyker i tverrligger, mulig den var inne men Sortland får klarert til corner.

6.min B/G 2 er på sin første visitt. Grunnvoll får ballen feilvendt, snur opp men blir blokket.

5.min Ny corner for Sortland. Har med andre ord tatt grep om kampen.

4.min Corneren blir avblåst grunnet ulovligheter i feltet.

3.min Fortsatt oppjaget. Sortland har allerede fått to tre flotte brudd, Sist ved Marius Jørgensen som spiller Per- Erik fri, skyter fra 17 meter, keeper avverger til corner.

2.min Oppjaget start fra begge lag.

1.min Vi er igang. B/G 2 starter med ballen. Det ser ut som at Sortland starter med ett høyt press.

7.min før kamp Spillerne er på tur ut på banen. ser ut som vi får en tidlig start her i hallen!

9.min før kamp: Sortland kommer fra en sterk borteseier mot Sandnessjøen, B/G 2 kommer fra en meget overbevisende seier 11-1 mot Fauske/Sprint.

12.min før kamp: Vi sliter litt med datamaskinen som skal streame kampen. Håper å få fikset dette snarest mulig. inntil videre vil det bli kun oppdateringer ved hjelp av skrift.

Lagene stiller med følgende spillere:

Sortland IL:

1. Fredrik Norum, 2. Markus Johansen Aasland, 14. Thomas Aloyseous, 16. Bjørn Skog, 19. Arild Stoltz, 8. Marius Jørgensen, 10. Stefan Jensen, 70. Jonathan Matthew Barlow, 7. Truls Knudsen, 11. Per Eirik Karlsen, 22. Anders Jørgensen. Innbyttere: 12. Martin Andre Haslevang, 2. Bjørn Robert Albrektsen, 9. Torjus Nilsen Nikolaisen, 13. Martin Andre Berg, 15. Mats torbjørnsen, 17. Stein-Magne Pedersen. 18. Isak Freyr Svendsen.

Bodø/Glimt2:

1. Alex Jensen, 2. James Ainasoja, 3. Fredrik Thomassen, 5. Ali Al-Nashi, 22. Martin Pedersen, 8. Sidad Najah Chooly, 15. Patrik Vold Svendsen, 27. Patrick Berg, 4. Fredrik Andre Bjørkan, 11. Marius Andre Paulsen, 19. Vebjørn Valle Grunnvoll. Innbyttere: 12. Julian Evjen Olsen, 9. William Hanssen, 17. Tobias Hepsøe, 24. Magnus Andersson.

Dommer: Reinulf Svendsen, Landsås, FK

Assistentdommer 1: Pelle Werner Hansen, Melbo IL

Assistentdommer 2: Ali Boarfa Halmas, Melbo IL

Kampen er flyttet fra tirsdag til i dag, og skulle egentlig gå klokken 16.00. Den er nå flyttet til 17.00.

Geir Ove Johnsen dekker kampen LIVE for VOL og så skal vi også forsøke å overføre kampen via Live-stream til dere.

Vi kommer tilbake med mer før kampen fra omlag 30 minutter før kampstart.