- Stasjonen Bar har den store ære av å presentere standupkomikeren Arnt Finèsse. Han har gjort seg til et fenomen på snapchat med sine komiske betraktninger og sin litt grove humor, heter det i ei pressemelding fra Stasjonen Bar mandag.

Komikeren har gjort det godt på standup-fronten i det siste, og har høstet lovord for sine opptrdener. Med seg har han komikeren Magne Køste.

- Arnt Finèsse/Kevin Kildal har hatt stor suksess den siste tiden med sin aggressive humor på snapchat, i samme tid som en økt mengde standupjobber, det du ser på snap er korte versjoner av lengre biter du får høre på standupscenen! Ikke for de med sterke moralske kompass, heter det i pressmeldingen.

Magne Køste er en komiker fra Trondheim med "glimt i øyet og treffsikre observasjoner av dagligdagse situasjoner", som det heter i pressemeldingen.

- Magne Køste får deg til å le av det du ikke visste var morsomt. Med sin rolige og tilbakelente stil samt kjappe observasjoner, dialekter og morsomme karakterer høster han stadig latter og applaus fra sitt publikum. Har vært på pallen samtlige år "Trondheims morsomste» har gått av stabelen.

Dermed bør det være gode muligheter for å trimme lattermusklene førstkommende lørdag.