Bulldozer Maskinlag tar over driften av Henriksen Maskinstasjon AS i Sortland, heter det i en pressemelding. Eier og daglig leder Viggo Henriksen er veldig tilfreds med at nye eiere overtar og spesielt at dagens drift videreføres med samme bemanning som tidligere.

I pressemeldingen sier Viggo Henriksen at han er overbevist om at selskapet er i de beste hender og han er glad for selv å kunne bidra videre i driften som ansatt. Han vil ha et spesielt ansvar for oppfølging av jordbrukere/ bønder i det nye selskapet.

Bulldozer Maskinlag AS fikk muligheten for overtakelse av firmaet og har valgt å få med seg samarbeidspartnere som vil gi selskapet de beste forutsetninger for å lykkes videre. De ønsker å videreføre driften på samme grunnlag som Viggo Henriksen har gjort, da det er viktig å beholde kundene og videreutvikle markedene for selskapet.

De nye eierne er BENFRA AS, som eier 49 prosent (eid av Jarle Frantzen og Roger Benum) og Bulldozer Maskinlag AS som eier 51 prosent.

Bakgrunnen for eierskiftet er at Henriksen ønsker å selge selskapet mens han fortsatt kan bidra med opplæring og veiledning for de ansatte i selskapet. I tillegg ønsker han å videreføre firmaet.

Henriksen Maskinstasjon AS (SUS) vil jobbe med de samme typer oppgaver og kunder som en har gjort tidligere. Selv om det blir nye eiere, vil alle de ansatte fortsette i bedriften. Jarle Frantzen blir daglig leder.  Maskiner og utstyr blir overtatt av Henriksen Maskinstasjon AS. Begge partene sier i pressemeldingen at de er fornøyde med avtalen som er inngått, og at de har tro på gode tider og muligheter for selskapet i tiden som kommer.