Fra kveldens oppgjør i Blåbyhallen. Foto: Daniel Larsen

SIL-guttene gikk etter bare 14 minutters spill opp i ledelsen 1-0 på en flott scoring. Senere kom Brage Trondenes tilbake og utlignet, slik at det ble stående 1-1 til pause.

I kampens 45. minutt gikk gjestene opp i ledelsen 1-2, og det ble også sluttresultatet.

Kveldens kamp var den andre i finalespillet. Sortland vant 2-0 borte mot Ballstad i første kamp og ville med seier i kveld ha sikret tittelen. Istedet blir kretsmesterskapet avgjort neste uke når Brage møter Ballstad.

- Veldig godt spill

- Jeg føler at vi minst fortjente uavgjort, vi kjørte 70% av kampen, og ga skikkelig gass de siste 20 minuttene, da vi så at Brage begynte å bli slitne, sier trener Gudmund Eilertsen. I sluttspurten hadde SILs gutter en kjempesjanse med skudd i tverrliggeren etter en corner.

Eilertsen er uansett fornøyd med at laget kom seg til finalespillet.

- Vi gjorde en fantastisk innsats, men vi hadde ikke noe fin-spill. Det var ikke planen heller. Vi spilte også på en risiko, for om vi gjorde feil i forsvar, så ville motstanderen få sjanse til scoring og vi ville mistet sjansen til å bli kretsmestere, sier Eilertsen, som alt i alt er svært fornøyd med lagets innsats.

- Jeg er utrolig fornøyd med spillet vårt, men ikke resultatet. Jeg tror vi hadde 11 gode målssjanser, mens Brage hadde 5.