I fjor endte omsetningen på 11,7 millioner, som var drøyt to millioner kroner mer enn året før. Det tilsvarer en vekst på 20,9 prosent.

Daglig leder Steinar Hansen er naturlig nok fornøyd med dette.

– Vi er veldig godt fornøyd med utviklingen i 2016, sier han.

Hva er så årsaken til fremgangen?

– Vi har fått mer å gjøre, flere kunder, fornøyde kunder. Vi har ikke gjort noen grep, men kjører for lokale kunder som er fornøyde og da gjør man det bra, sier han.

Kvikkas

I fjor høst fikk Velo kjøring av aviser for Kvikkas. Det skal ha hatt en liten innvirkning på resultatet.

For Hansen er det imidlertid den daglige jobben mot kundene som gjør at de nå kan kalle seg en liten suksess.

– Vi har kontroll på kostnadene og så er det jo slik at når en kjører for lokale kunder så er en avhengig av en god jobb over hele linja. Får vi et godt rykte, får vi mer og gjøre.

Han skryter også av Velo sine samarbeidspartnere.

– Vi har et godt samarbeid med flere firma i Vesterålen og ellers i regionen. Vi ser en økning i godsmengden mellom våre samarbeidspartnere, så det er nok en av grunnene til omsetningsøkningen, sier Hansen som forteller at firmaets rutenett nå er fra Bodø til Alta.

– Dyktige ansatte

Men hvordan skal firmaet fortsette fremgangen?

– Vi må bare kjøre på. Vi kommer ikke til å gjøre noe annerledes enn vi har gjort, sier Hansen og skryter av de ansatte.

– Når man har dyktige og dedikerte ansatte så får en gode resultater. De gjør en kjempejobb og det er nøkkelen til suksess. Gode ansatte som gjør jobben sin fører til fornøyde kunder som fører til gode resultater.