Årsmøtet valgte å gi leder i fotballklubben Jørn Singdahlsen fornyet tillit. Nyvalgt styre består ellers av Åge Rusten, Hristo Trendafilov, Åse Jin Brustad, Bengt Are Pettersen, Cecilie Kristiansen, Vegar Steingrimsen, og Janne Dahl. Ny i styret er også SILs A-lagstrener Mats Reiertsen.

Underveis i møtet fikk Cecilie Kristiansen, som også sitter i styret for flerbrukshallen, ubetinget ros for sin jobb for økonomien i styret. Inntektene er gått betydelig opp, og det har i første rekke sammenheng med bedre økonomirutiner.

Underveis i årsmøtet ble det vedtatt å kjøpe andeler i flerbrukshallen for 20.000 kroner.

– Nå er det snakk om et par ukers tid før entreprenørene setter spaden i jorda bak Hadselhallen, og da vil man se at det virkelig skjer noe, sa Kristiansen.

Det ble etterlyst større engasjement fra Stokmarknes handball, samt Melbo og Stålbrott for å sette enda større fart på prosessene.

– Det blir hall. Og i hallen blir det klatrevegg, løpebane, resultattavle og møterom, understreket Kristiansen.

Hun understreker imidlertid at det ennå er noen faktorer som må på plass før man kan si at hallen er på vei opp. Først skal tomta klargjøres, og det er det arbeidet som nå skal settes i gang. Håpet er imidlertid fortsatt at hallen skal opp i år.