I helga deltok Sortland Volleyballklubb og Øksnes Skoleidrettslag i runde 4 i U15-U19 Region nord i volleyball. Helgas kamper har blitt spilt i Brøstadbotn.

I klassen for Jenter U15 vant Sortland VBK sin klasse. De vant alle sine kamper i gruppespillet, inkludert en 2-0 seier mot ØKSIL. Begge lagene fra Vesterålen gikk imidlertid videre, det samme gjorde Sortland VBK sitt andrelag. De tapte imidlertid i sluttspillets første runde med 0-2 mot nettopp ØKSIL.

ØKSIL vant så B-semi, mens ØKSIL sitt 2. lag tok en sjuendeplass etter å ha slått Sortland2 i plasseringskampen der.

I finalen møtte Sortland VBK Bodø Volley. Her gikk vesterålsjentene seirende ut av kampen med sifrene 25-11, 21-25, 17-15.

U19 fortsatt uten tap

I klassen for jenter U17 og U19 endte det også med seier til Sortland VBK sine U19-jenter. De er forøvrig totalt ubeseiret denne sesongen.

De slo ØKSIL sine jenter både i gruppespill(25-6, 25-7) og i sluttspill(25-9,25-15) før de i finalen var overlegne mot Brøstabotn og vant med sifrene 25-18, 25-21.

ØKSIL-gutta til topps

I klassen for gutter U17 var det ØKSIL GU15 som slo fra seg. De vant hele turneringa uten å tape en eneste kamp. I finalen slo de BK Tromsø U17 med 2-0 i sett og sifrene 25-16, 25-23. En imponerende prestasjon av de unge guttene fra Øksnes.