Bendik fikk spille nesten hele kampen, før trener Thomas Rønning kom innpå mot slutten av kampen mot Mjølner. VOL spurte Bendik etter kampen hvordan det var å få så stor tillit i en vanskelig kamp.

Håper på flere sjanser fra start

- Utrolig gøy å få spille fra start, håper det skjer flere ganger i gjennom årets sesong. Jeg følte det gikk bedre og bedre etter hvert som jeg kom mer og mer inn i kampen. Jeg var klart best i andre omgang. Fikk kanskje ikke vist frem det jeg virkelig er god til, men det tror jeg kommer seg etterhvert, sier han.

Bendik sier han tror kamptrening i seg selv er bra for han.

- Fordi da får jeg rett og slett trent på det jeg trenger til kampene i høyere divisjoner. Vi har jo ett 4-divisjonslag, ett 5.-divisjonslag og ett 3.-divisjonslag, så nok kamptrening får jeg, og det er bare positivt, sa han.

Johannes MILs beste

En annen ung mann var etter VOLs mening MILs beste mot Mjølner. Johannes Magnussen er i militæret for tiden, men får likevel bidratt i rikt monn for klubben i sitt hjerte. Johannes er klart bedre i år enn i fjor.

- Jeg synes det gikk helt greit. Vi møter et godt fotballag som spilte i 2.divisjon i fjor. Hvis man ser kampen under ett,  er uavgjort et resultat vi bør være fornøyd med. Jeg følte jeg klarte meg bra defensivt, men skulle gjerne bidratt mer i det offensive spillet, sier han.