Liverapport fra fjerdedivisjonskampen mellom Høken og Kabelvåg.

Kampen er over. Et imponerende comeback av Høken i det som ble en forholdsvis dramatisk kamp.

85min. Vår mann på stadion, Alf Ragnar Olsen, har ikke gitt lyd fra seg på ei stund. Er det jubelen etter 3-2 som er årsaken, eller har det rett og slett ikke skjedd noe? Tiden får vise.

70min. MÅÅÅÅÅL! 3-2 Preben Hanssen. Der har hjemmelaget snudd det. Hattrick for Preben Hanssen etter straffebommen. Flott assist av Tord Karlsen på høyre kant.

55min. Lite som har skjedd til nå i 2. omgang.

45min. Kampen er igang igjen.

Pause på stillingen 2-2.

44min. MÅL 2-2 Preben Hanssen. Like før pause setter Preben Hanssen inn sitt andre. Vi er like langt!

40 min. Høken presser nå og står høyt i banen.

37min. MÅL! 1-2. Preben Hanssen. Der får han sin revansje. Setter inn 1-2 og det er nytt liv i kampen.

31min. Gult kort til Høkens Christer Karlsen.

30min. Kampen skulle egentlig begynne 14.00, men siden dommeren var forsinket, ble kampstart utsatt i 20 minutter.

14min. MÅL! 0-2. Straffe til Kabelvåg. Bortelaget klarer det hjemmelaget ikke klarte, nemlig å sette ballen i mål.

7min. Høken får straffe. Den første straffen går i mål etter en retur, men må tas på nytt da keeper bevegde seg for tidlig. Preben Hanssen stepper opp for å ta straffe nummer to. Den smeller i tverrliggeren og dermed må Høken fortsette å jage utligninga.

1min. MÅL! 0-1 til Kabelvåg før minuttet har gått.

0min. Velkommen til kamp.