Medkila-Sortland ILMedkila Kunstgress Dommer: Simen Eilertsen, Sørvikmark IL.

Slutt: 0-2

94min. Der blåser dommeren,Sortland vinner kampen fortjent 2-0.

93min. Medkila nær der 3 min på overtid, men Jev redder mesterlig igjen.

88min. Nytt spillebytte på Sortland 88 min. Ut Mats Oftedal, inn Nicholas Knudsen

85min. Spillebytte på Sortland 85 min, ut Karl Christian, inn Bjørn Robert Albrektsen.

78min. MÅL 0-2 Per Eirik Karlsen setter frisparket rett i mål fra 35m

77min. Gult til sMarkus Dahl på Medkila.

76 min. bytte på Sortland, ut Sindre Thunestvedt, inn Håkon Eilertsen.

74 min. Marius slår ett flott frispark inn i feltet som Frank header flott, men keeper gjør ei kanon redning. Det var nært.

70min. Sortland leder fortsatt mot bunnlaget, men kampen er fortsatt vidåpen på denne stillingen.

64 min. Medkila spiller seg fantastisk gjennom Sortlands forsvaret og får avfyrt ett skudd fra 8 meter som Jev redder mesterlig. Veldig nært 1-1 der.

60 min. Sortland blir snytt for ett soleklart frispark like utenfor 16m. Sortlands benken ikke helt fornøyd med at dommeren ikke blåste der.

56min. Sindre Thunestvedt får gult kort etter 66 min.

50min. Sortland starter klart best i 2 omgang. Marius Jørgensen header en god corner fra Per Eirik like over.

45min. 2.omgang er igang. Ingen bytter på Sortland i pausen.

45min: Lagene er kommet på banen og vi er straks klare til 2.omgang.

Pause på stillingen 0-1. Sortland har vært de beste laget, selv om de ikke har skapt allverden. Bortelaget har ikke ballen mest, men kontrer mye og leder fortjent.

33min. Sortland er det beste laget på Medkila stadion, styrer det meste av spillet nå. 7 minutter igjen av første omgang.

31min. 0-1 Mats Oftedal. Frank fyrer av, keeper gir retur og Bleiks store sønn Mats Oftedal putter returen sikkert i mål.

29min. Sortland er frampå flere ganger, men det blir litt for upresist.

23min. Per Eirik Karlsen får gult kort etter 23 minutter.

21min. Mats Oftedal fyrer av fra 20meter, like over.

9min. Carl Christian slår ei perfekt passning inn til Marius Jørgensen som nesten når den. Nå presser Sortland bra.

5min. Stefan Jensen er nede med skade og må bytte ut, inn kommer Mats Oftedal 5.min

3min. Gult kort til Toms Mezs etter 3 min

1min. Kampen er igang.

0min. Kampen er straks igang. Vi har en mann på plass i Harstad og vil oppdatere på gangen i kampen og komme tilbake med reaksjoner etter kampslutt. Liverapporteringen vil komme med info fra Sortland IL sin facebookside.

Sortland har hatt en god start og ligger over nedrykksstreken på 3. plass. I år er det slik at alle under 4.plass rykker ned. Fopreløpig ligger dagens motstander ille til jumboplass i serien med ett fattig poeng så langt.

Vi vil oppdatere kampen via en frilanser på kamp og komme med reaksjoner fra trener og muligens også spillere etter kampslutt.

Lagoppstillinger:Medkila(troppen. Lagoppstilling ikke klar)

1 Drago Dumancic2 Aleksander Småback3 Tobias Øverland4 Eirik Andreas Olsen5 Emil Kajander6 Christian Kulbotten8 Fredrik Knutsen Steinsvik9 Tobias Borch10 Edvard Langnes11 Markus Dahl (Kaptein)12 Erlend Gabrielsen14 Øyvind Pedersen16 Espen René Karlsen17 Preben Johnsen20 Henning Andreassen21 Ivan Razumovic22 Magnus Reppen Samuelsen23 Vetle Stenstrøm

Lagoppstilling Sortland IL:1 Jevgenijs Sazonovs2 Toms Mezs3 Per Eirik Karlsen4 Bjørn Skog21 Torbjørn Miklegard5 Sindre Thunestvedt8 Marius Jørgensen Kaptein24 Isak Freyr Svendsen7 Anders Jørgensen11 Frank Hugo Poulsen20 karl Christian Bakkan Karlsen

Innbyttere:15 Esperos Tadese10 Stefan Jensen14 Bjørn-Robert Albrektsen17 Nicholas Knudsen18 Mats Oftedal23 Håkon Eilertsen26 Michael Girmay Elias