Fauske/Sprint-Melbo SKS ArenaDommer: Martin Berg, Hunstad FK

Kampen er slutt: Og der blåser dommeren av. 5-5, og et helt spinnvilt drama her på SKS. Takk for følget!

90min. Ny corner til Melbo på overtid. Blir meget farlig! Heades oppå nettaket.

90min. Herregud for et drama. Melbos Adrian Pedersen jager ballen i bakrom og er plutselig alene mot keeper. Passerer målvakten, men treffer stanga i stedet for innenfor det tomme buret. På returen blir Aleksander Kristensen hardt taklet av keeper når han skal sette returen, og ballen går til corner. Wow.

89min. Melbo har frispark på egen halvdel, men Christoffer Lockert nekter å ta det fordi han mener en Sprintspiller står for nære. Får i stedet gult for drøying. Gult også til Geir Ove Johnsen for protester

86min. MÅL: 5-5! Torjus Nikolaisen. Dette er noe av det villeste jeg har sett. Frisparket går rett på keeper, som gir retur. I mølja som oppstår bankes ballen til slutt i mål.

85min. Melbo går rett i angrep og får frispark ute til venstre på 25 meters hold.

84: 5-4 Lars Jøran Gusjås. Og der kommer den forsyne meg. Sprint har gått fra 1-4 til 5-4 på 25 minutter. Lars Jøran Gusjås får stå alene i feltet og header inn ledermålet. For en syk, syk kamp.

83min. Utrolig nære 5-4 for Sprint. Melbo blir tatt i ubalanse, og Jonas Melvik moser ballen i stanga.

80min.  Nå skjer det mye her. Torjus Nikolaisen er centimetere unna å bli firemålsscorer for Melbo når han smeller ballen i stanga!

78min. 4-4 Michael Tronstad. MÅL: Utligning! Herregud for en omgang. Fauske/Sprint har kommet tilbake fra 1-4. Michael Tronstad dundrer ballen lavt og hardt i hjørnet bak Martin Brun

77min. Frispark til Sprint på 16-meterstreken. Virker som dommer Berg først blåser straffe, men omgjør avgjørelsen.

76min.  Cirka et kvarter igjen å spille nå. Hjemmelaget manes fremover av tilskuere og støtteapparat

76 min.  Gult kort til Sprints Michael Tronstad.

74min. Corner til MIL. Klareres ut til ny corner, men ingen av de blir farlige. Sprint overtar.

72min. Melbos Bendik Rasmussen hekter en Sprintspiller på vei fremover. Får tilsnakk av dommer Martin Berg, men unngår gult

70min.  En kan snakke om å gjøre ting unødvendig spennende. Melbo har i bunn og grunn hatt full kontroll etter pause, men sluppet inn to helt unødvendige mål. Dermed er det full match igjen med 20 minutter igjen på klokka.

69min. 3-4 Gøran Moen Lund. MÅL: 3-4! Corneren blir slått inn i feltet, og etter en del klabb og babb blir ballen satt i mål av Gøran Moen Lund.

68min. Corner til Sprint.

64min. Skjer lite for øyeblikket. Melbo virker fornøyde med tingenes tilstand, og Sprint evner ikke å skape stort.

60min.  Nikolaisen er på jakt etter sitt fjerde mål for dagen, men avslutningen fra spissen av 16-meteren går utenfor mål.

59min.2-4 Richard Halvorsen/selvmål.  MÅL: Fauske/Sprint reduserer. Richard Halvorsen smeller frisparket i hodet på en Melbo-spiller, og retningsforandringen setter Martin Brun ut av spill. 2-4!

58min. Frispark til Fauske/Sprint på 18 meter.

56min.  Thomas Rønning må gi seg. Byttes ut med Bendik Rasmussen.

54min. 1-4 Torjus Nikolaisen. MÅL: Melbo opp i 4-1! Hvem andre enn Torjus Nikolaisen? Nok en gang er han på rett sted til rett tid, og dundrer ballen i mål når han får muligheten utenfor Sprints 16-meter. Har du sett på maken til klinisk spiss!

53min.  Rønning er inne på banen igjen, men har tydelig vondt i høyrebeinet sitt når han halter rundt på banen. Kan da umulig klare å fullføre dette.

51min. Thomas Rønning blir liggende etter en duell, og må ha tilsyn av lege på banen. Kommer seg til slutt på beina, men virker kraftig medtatt av smellen.

50min.  Melbo spiller smart for øyeblikket. Vet at de leder, og holder bra balanse i laget. Sender ikke uvettige mengder folk fremover.

48min.  Tomålsscorer Torjus Nikolaisen er nær ved å greie å krangle seg igjennom, men blir stoppet i siste liten.

47min. Melbo som har tatt tak i omgangen fra start, og som er mest aggressive i presset.

46min. Da er vi i gang igjen her på Fauske. Opplyses ikke om bytter på noen av lagene

PAUSE på 1-3

45min. Torjus Nikolaisen avrunder omgangen med å smelle et frispark rett i muren. 3-1 til Melbo ved halvtid i det som har vært en fartsfylt og underholdende omgang her på Fauske. Jeg er tilbake så fort 2. omgang sparkes i gang!

44min. Thomas Rønning er nær ved å komme først på et langt gjennomspill, men keeper er først på ball

43min.  Sprint presser høyt nå før pause. Melbo på sin side forsøker å trille ball og holde ledelsen frem mot hvilen.

39min.  Meget overraskende utvikling her i SKS Arena. Sprint har på ingen måte vært to mål dårligere enn Melbo, men gjestene har vært kliniske når de har fått sjansen.

37min. 1-3 Thomas Rønning.  MÅL: 3-1 Melbo! Thomas Rønning sender hvittrøyene opp i tomålsledelse! Løper gjennom forsvaret og får kranglet ballen under keeper.

34min. Sprints klart farligste våpen offensivt er som nevnt Ronaldo Paul, og Yngve Steinum mannsmarkerer mer eller mindre den tekniske vingen. Vært mange tøffe dueller mellom de to nå før pause.

31min. Dramatikk i begge ender nå. Først felles Melbos Adrian Pedersen på 16-meterstreken, men vinkes opp igjen av dommeren. Like etter skjer det samme med Sprints Ronaldo Paul, men heller ikke han får frispark.

29min. 1-2 Torjus Nikolaisen. MÅL: Melbo tar ledelsen igjen, og som på 1-0 er det Torjus Nikolaisen som er sist på ballen. Smeller ballen i mål fra kloss hold med en ekte goalgetteravslutning.

27min. Kampen har dødd litt i intensitet nå. Mer stillingskrig enn i starten.

23min. Trioen Stikholmen, Rønning og Nikolaisen har vært livlige offensivt så langt for Melbo. På Sprints side er det, nær sagt som vanlig, Ronaldo Paul som er den største trusselen

21min. Melbo med en fin mulighet. Thomas Rønning slår inn, og Nils Arne Stikholmen får avsluttet. Keeper redder likevel greit.

18min.  Sprint holder på å kopiere scoringen sin. Ronaldo Paul kommer seg rundt på kant og slår inn, men Martin Brun er kjapt nede på avslutningen

17min. Sprint med blod på tann etter målet. Forsøker seg hele tiden med å vinkle ut på kant, men Melbo står bra imot.

13min. 1-1 Richard Halvorsen. MÅL: Sprint utligner ved Richard Halvorsen! Melbo blir tatt i ubalanse, og Yngve Steinum gjør en miss som bakerste mann. Det tillater Ronaldo Paul å sende ballen i boks, der Halvorsen banker den i mål

12min. Ikke veldig ufortjent at Melbo leder her. Viser brodd når de prøver seg offensivt, og kontrer helhjertet med mange mann

10min. 0-1 Torjus Nikolaisen. MÅL! Melbo tar ledelsen! En corner blir klarert, men gjestene evner å opprettholde trykk i etterkant. Etter litt klabb og babb smeller Torjus Nicolaysen ballen i nettet.

08min.  Tydelig hva som er lagenes taktikk i starten. Sprint ønsker å eie ball, mens Melbo er tålmodige og venter på kontringsmuligheter.

06min. Klareres vekk, og Melbo forsøker å utnytte kontringsmuligheten de får. Ender opp i en alt for dårlig slått corner.

05min. Frispark til Sprint i god posisjon ute til høyre.

03min. Sprint som har tatt tak i kampen fra avspark. Presser Melbo bakover.

02min. Sprint forsøker seg med en lang ball ut på kant. Den blir dog for lang og skaper uro blant en gjeng tilskuere som blir truffet av ballen. Merkelig situasjon

01min. Da er vi i gang her på SKS Arena på Fauske. Hjemmelaget Sprint i blått starter mot høyre. Melbo for anledningen i hvitt

0min: Da er vi straks klare til kamp. Martin Kolberg dekker kampen direkte fra SKS Arena. Vi ønsker alle en riktig god kamp!

Dagens motstander på bortebane, Fauske/Sprint, ligger like over nedrykksstreken på en 4.plass. Melbo IL vil med seier komme opp på like mange poeng, men vil legge seg bak på målforskjell. Et tap i dag vil bety at MIL vil ha seks poeng opp til streken. Det vil ikke være heldig. Dermed er en seier ekstremt viktig i dag - i verste fall er det å unngå et tap prioritert.

Vi har frilanser på kampen i dag og vil gi dere liverapport underveis.

Lagoppstillinger:Fauske/Sprint12 Daniel Christoffersen Sørensen2 Michael Johansen Tronstad11 Gøran Moen Lund20 Lars-Jøran Gusjås23 Lasse Pettersen10 Joakim Moen Lund Kaptein21 Jonas Enge Melvik25 Jonas Sørlie Dåbakk8 Emil Pettersen14 Ronaldo Paul45 Richard halvorsen

Innbyttere:22 Martin Martinussen Olsen3 Trygve Andre Nilsen4 Toe Lioyd Paul7 Sondre Nyland24 Jonathan Schjeldrupsen26 Jørgen Valla

Melbo IL:1 Martin Brun3 Johannes Magnussen4 Yngve Grøm Steinum Kaptein6 Geir Ove Johnsen7 Edgars Butlers10 Torjus Nilsen Nikolaisen11 Adrian Pedersen14 Ruben Kristian Tollefsen16 Christoffer Lockert21 Nils Arne Stikholmen99 Thomas Rønning

Innbyttere:2 Aleksander Christensen15 Bendik Hein Nøstdahl Rasmussen19 Mareno Johansen20 Eyasu Abey32 Haider Al-Kharasany