Dermed var den talentfulle, unge løperen nest raskeste dame totalt på milløpet i Bodø i helgen. Det var 79 damer i ulike aldre som stilte på startstreken for å konkurrere om beste tid.

Synne løper i klassen K18-19, som hun selvsagt vant suverent. Synnes pappa Roy Arne Johannessen klarte tiden 39,51 i klassen M50-54. Det var 146 løpere som kom i mål i herreklassen. Blant disse var Roy Arne nummer 17, men bare to løpere var foran i samme aldersklasse.

Frank Christoffersen, Jon Fiva og Frode Andresen vant herreklassene i arrangementet. Førstnevnte vant halvmaraton på 1.18,26. Fiva løp mila på 33.59, mens Andresen klarte 17,28 på femkilometeren.

De tre raskeste damene var henholdsvis Lisbeth Pedersen fra løperklubben Tjalve, som løp mila på 37.39, Marielle Myhre fra Rognan som løp 5-kilometeren på 22.42, og Torunn Guntvedt fra Bodø som løp halvmaraton på 1.29.19.