90 min. Kampen er slutt og Glimt har vunnet 5-1. MIL rykker dermed ned to runder før sesongen er over. Glimt er med dette eneste laget som kan true Mjølner og Sortland IL i kampen om å holde seg i divisjonen.

90 min. MÅL! 5-1 Vebjørn Valnum Vinje. Vinje med scoring fra midtbanen på overtid. Ser at Brun står langt ute og lobber over, syk goal

84 min. Dobbeltbytte for Melbo: Haider Al Kharasany og Aleksander Reinholdtsen inn, ut med Thomas Rønning og Adrian Pedersen

79 min. Ny, feit sjanse til Glimt. Tomålsscorer Hauge kommer seg gjennom, men brenner ballen langt over mål.

75 min. Og der kunne også nummer fem ha kommet. Melbo er tydelig slitne nå, og innbytter Adrian Skindlo får danse seg gjennom forsvaret, men sklir regelrett på rumpa i det han skal avslutte. Pussig situasjon.

74 min. MÅL! 4-1 Joachim Osvold. Og, nærmest som alltid når det ene laget sløser med sjansene, så scorer det andre. Melbo roter det til i forsvar og forærer mer eller mindre Joachim Osvold sin andre scoring for dagen. 4-1

70 min. Melbo med nok et bytte: Ut med William Aas, inn med Erik Eilertsen Burchardt.

69 min. At det ikke står 3-2 her nå er smått sinnssykt... Bare snaut 30 sekunder etter Nikolaisens stolpeskudd tester Adrian Pedersen skuddfoten fra langt hold. Ballen smeller i tverrliggeren, og på returen dunker nevnte Nikolaisen ballen midt på Glimts keeper. På forsøk nummer tre brassesparkes ballen rett over mål. Helt utrolig at det ikke blir mål der!

68 min. OI, grisenære 3-2! Nå har Melbospillerne virkelig fått blod på tann her. Nok et innlegg som går helt bakerst i feltet, og igjen er det Torjus Nikolaisen som får avsluttet. Smeller ballen på utsiden av stolpen og ut.

65 min. MÅL! 3-1 Torjus Nikolaisen. Der kommer reduseringen for Melbo. Nils Arne Stikholmen slår en presis ball inn i feltet, og hvem andre enn Torjus Nikolaisen står parat og dytter ballen i hjørnet. 3-1!

63 min. Stor, stor sjanse for Melbo! Erlend Robertsen blir servert en strålende gjennombruddspasning, men alene med Glimtkeeper Pogorilyy lobber han ballen like utenfor stolpen. Der burde det stått 3-1...

62 min. Stort antiklimaks for Melbo som har sett bra ut i 2. omgang å få den i trynet, men det er vanskelig å si at det ikke er fortjent, kampen sett under ett.

59 min. MÅL! 3-0 Joachim Osvold. Og der er vel den siste spikeren satt i Melbo-kista. Nytt, flatt innlegg i boks, og en rekke spillere er på ballen, før den havner i beina på Joachim Osvold. Han har en lett jobb med å trille ballen i tomt bur, og sette 3-0

57 min. Bytte for Melbo: Bendik Rasmussen ut, Aleksander Christensen inn.

53 min. To store sjanser til Glimt på rappen! Først et skudd som klareres til corner, også reddes headingen på hjørnesparket mer eller mindre på streken. Nære 3-0!

50 min. Melbo med en positiv åpning på andre omgang, det må man kunne si. Har etablert et trykk på Glimts halvdel de første minuttene, og klart å holde ball.

45 min. Vi er i gang igjen her på Aspmyra. Glimt fra venstre mot høyre, Melbo fra høyre mot venstre.

Pause 2-0

45 min. Pause. Og der blåser dommer til pause her på Aspmyra. Det har vært en omgang som, dessverre med Melbo-øyne, har vært preget av Glimt-dominans. Å hente opp 2-0 er ingen umulig oppgave, men det er ingen underdrivelse å si at det må komme et annet lag på banen for at dette skal bli spennende etter pause. Jeg er tilbake med oppdateringer så fort kampen er i gang igjen!

43 min. MÅL! 2-0 Jens Petter Hauge. Og der kommer 2-0 til Bodø/Glimt. Sidad Chooly tester skuddfoten fra langt hold, og Martin Brun gir en retur som Jens Petter Hauge er observant på. Han er først på ballen og smeller inn 2-0. Nå ser det tungt ut for Melbo...

39 min. Ny, feit sjanse for Glimt. Nok et innlegg som skytes hardt og flatt inn i feltet. Men igjen er det noen skostørrelser som mangler for de gule.

36 min. Lite som har skjedd de siste minuttene. Glimt trykker, men Melbo har forsvart seg godt.

28 min. Og der kom dagens bom fra Glimts Ali Al-Nashi kommer. Får stå mutters alene i feltet på et innlegg, men skyter rett og slett hull i lufta i det han får ballen. Nære 2-0.

26 min. Det er Glimt som kjører kampen her nå. Melb har nok med å forsvare seg i øyeblikket.

23 min. Spillet er i gang igjen, men det virker som Magnussen er ferdig for dagen. Aleksander Christensen står i hvert fall klar for å komme inn. Torjus Nikolaisen hadde forøvrig en ny skuddmulighet i ste, men også denne gang sto Pogorilyy i veien.

21 min. pillet er i gang igjen, men det virker som Magnussen er ferdig for dagen. Aleksander Christensen står i hvert fall klar for å komme inn. Torjus Nikolaisen hadde forøvrig en ny skuddmulighet i ste, men også denne gang sto Pogorilyy i veien.

18 min. Avbrudd i spillet nå på grunn av en skade på Melbospiller Johannes Magnussen. Kolliderer regelrett med Glimts Joachim Osvold og en medspiller i en tøff duell, og har fått behandling i snart to minutter.

15 min. Melbos største sjanse til nå! Toppscorer Torjus Nikolaisen får ballen på 20 meters hold og brenner løs mot Glimtkeeper Pogorilyy, men ukraineren har kontroll på ballen.

13 min. Merker forøvrig at flere av spillerne sliter med fotfestet her i dag. Regnværet før kamp har en naturlig skyld i det. Opp til flere tilfeller hvor folk regelrett har sklidd på vei fremover.

11 min. MÅL! 1-0 Jens Petter Hauge. Og der står det 1-0 til Bodø/Glimt 2. Niklas Antonsen kommer seg rundt på høyrekanten og slår et langt og presist innlegg mot Jens Petter Hauge. 17-åringen viser prov på målscorerferdigheter når han drar seg fri fra Melbos stoppere og på volley triller ballen i hjørnet bak Martin Brun. Lei start for Melbo.

9 min. Gult til nevnte Erlend Robertsen bare sekunder etter at corneren blir slått. Kolliderer formelig med en Glimtspiller på den påfølgende kontringen og havner i dommerens bok.

8 min. Corner til Melbo etter et fint initiativ av Erlend Robertsen. Blir spilt fri ute på siden og får innlegget sitt blokkert av en Glimtspiller.

7 min. Det har forøvrig vært en fartsfylt og morsom start på denne kampen, og det lover jo godt.

2 min.  Det er snart spilt i 2 minutter her på Aspmyra. Regnet har høljet ned i timene før avspark, men spillernes inntreden på kunstgresset har tydeligvis også tilfredsstilt værgudene, og ikke bare de tjuetalls tilskuerne som er på plass her.

1 min. Et lite paradoks er det jo også at Melbo, hvis de skulle ta poeng i dag, også sikrer 3. divisjonsspill for erkerival Sortland neste sesong. Og det skjer temmelig nøyaktig ett år etter at Melbo, også da i Bodø, kunne feire at de havnet over Sortland i fjorårets 3. divisjon.

0 min. Kampen er igang.

0 min. Dette er det siste halmstrået Melbo har i håp om å berge plassen i 3. divisjon. Med ni poeng opp til Mjølner på 4. plass er hvittrøyene nødt til å ta tre poeng i dag, hvis ikke blir det 4. divisjonsspill neste sesong.

0 min. Hei og velkommen til denne liveoppdateringen fra 3. divisjonsmøtet mellom Bodø/Glimt 2 og Melbo her på Aspmyra stadion i Bodø.

Må et mirakel til

Om MIL slår Bodø/Glimt på Aspmyra i dag har de fortsatt en matematisk sjanse til å beholde plassen i tredjedivisjon avdeling 11.

Se tabellen her.

MIL ligger med tre kamper igjen på 27 poeng, ni poeng bak Mjølner. Om MIL vinner sine tre siste og Mjølner taper sine to siste, vil MIL ha en matematisk mulighet til å klare seg. Det er kanskje like sannsynlig som at griser flyr, men mye utrolig skjer hver dag.

Kampen følger du her på VOL med livereferat fra vår mann på stadion, Sindre Kolberg, fra klokken 15.00.'