40 min. Kampen er slutt. Sjarmtrollan vant 2-4.

39 min. Folk begynner å gå hjem. Dette er nok over.

39 min. Mål 2-4. Sjarmtrollan benytter seg av at Vesterålen spilller uten keeper. 2-4.

38 min. Vesterålen tar ut keeper og spiller med en ekstra utespiller.

38 min. Mål 2-3. Mot spillets gang klarer Sjarmtrollan å sette inn 2-3. Nå tar Vesterålen Timeout.

37 min. Anders Jørgensen nære på å legge på til 3-2.

37 min. Gult kort til Jonathan Barlow etter protester. Hjemmelaget frustrert over dommerne nå.

37 min. Marius Jørgensen hinker av banen etter målet. Fikk seg en real smell der.

36 min. Mål 2-2. Mot spillets gang, og etter at Vesterålen kanskje burde hatt frispark klare Sjarmtrollan å krongle ballen i mål. Langt fra fortjent etter spill og sjanser.

36 min. Jørgensen til Jørgensen, skudd like over.

36 min. MÅÅÅÅÅL 2-1 Mathias Dahl Abelsen. Kommer gjennom og SMELLER ballen i krysset.

36 min. Så er det Sjarmtrollan som er på offensiven. Skudd like utenfor.

35 min. Adrian Pedersen med skudd like utenfor fra kort hold. Nærmer seg nå Vesterålen.

34 min. Nesten powerplay til hjemmelaget nå. Sjarmtrollan virker slitne av de voldsomme tempoet kampen har hatt.

32 min. Det ligger et mål i lufta her. Vesterålen trodde de hadde scora for to minutter siden, men ballen var ifølge dommerne ikke inne.

27 min. Vesterålen med et lite overtak akkurat nå.

25 min. Stor sjanse til Marius Jørgensen. Treffer stolpen fra 5 meter.

24 min. Sjarmtrollan nære der, men keeper redder godt etter skudd fra kloss hold.

22 min. Barlow med skudd fra skrått hold. Keeper redder til corner. Den ender i skudd fra Anders Jørgensen, til side for mål.

21. 2. omgang starter i samme voldsomme tempo. Dette virker å bli like jevnt og tøft som i første omgang.

20. 2. omgang er i gang.

20 min. Pause på stillingen 1-1

19 min. Vesterålen er gode nå. Nytt skudd, god redning. Like etter hyler hele Sortlandshallen etter straffe, men dommerne vinker spillet videre. Bra press av hjemmelaget nå.

19 min. Brødrene Jørgensen kombinerer flott. Marius sitt skudd like over fra skrått hold.

18 min. Langt utkast fra keeper. Jørgensen tar ned på brystet og prøver å lobbe. Keeperen til Sjarmtrollan klarer å fange ballen. Fint spill av hjemmelaget.

17 min. Nok et angrep, nok en gang Barlow. Desverre traff han omtrent samme plass på veggen denne gangen også.

16 min. Barlow med skudd en meter over.

14 min. Begge lag med hver sine perioder med ball. Tempoet har roet seg noe, men dette er like tett og intenst som man trodde på forhånd.

9 min. Vesterålen mer med igjen og det som er en tett og jevn batalje er på nippet til å eksplodere.

8 min. Sjarmtrollan mindre sjarmerende, men mer offensive eetter 1-1. Akkurat når sliter Vesterålen litt med å få tak i ballen.

7 min. MÅL! 1-1 Straffen settes sikkert i mål og vi er like langt.

7 min. Straffe til sjarmtrollan. Gult kort til keeper.

7 min. Sjarmtrollan nære på. Redning fra keeper på skudd fra skrått hold. Corneren ender i ingnenting.

5 min. Vesterålen er hakket bedre på det meste på parketten. Tydelig tente av en fullsatt tribune denne lørdags ettermiddagen.

4 min. MÅL 1-0 Marius Jørgensen. En fartsfylt start på kampen ender i mål til hjemmelaget.

1 min. Vesterålemn direkte i angrep. Dahl Abelsen med skudd som keeper redder enkelt. Høyt tempo fra start av her.

0 min.  Kampen er igang.

Kampen går av stabelen i Sortland Idrettshall og vi er ringside.

I dag gir vi dere bilder fra kampen samt et livereferat. I morgen er planen å streame kampen mot Hulløy på VOL.

De som følger oss på Facebokk kan og se glimt fra kampen der i løpet av matchen.

Etter kamp er vi på plass med intervjuer og reaksjoner.